Hoe kan ik een conversiebestand anoniem maken?

Voor het laatst bijgewerkt op: 30 december 2022
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Omdat we voorzichtig met data  om moeten gaan, ontvangen we het liefst zo min mogelijk

Conversiebestanden omdat deze vol staan met persoonsgegeven. Echter, soms voor het oplossen van een probleem is het wel noodzakelijk. Om die reden kun je nu een anoniem conversiebestand maken vanuit Tim.

Ga naar het serverconsole van Tim naar de pagina Server en dan naar Ondersteuning. Hier staat nu het volgende kopje:

Met de actie “Geanonimiseerd conversiebestand maken” maak je een conversiebestand aan. In dit conversiebestand worden alle naar personen herleidbare gegevens anoniem gemaakt voor middel van nummers. Naast dit conversiebestand wordt óók een kruistabel aangemaakt zodat je als applicatiebeheerder nog wel weet welke persoon bij welk nummer hoort. Op die manier kan dan bij een support issue het nummer worden doorgegeven.

Na het maken van een conversiebestand kan het van de server gehaald worden óf de knop uitvoeren bij “Geanonimiseerd conversiebestand downloaden” wordt beschikbaar en je kun het rechtstreeks downloaden.

Let op! Bij het toesturen van het conversiebestand naar bijvoorbeeld Aenova is het van belang alleen het conversiebestand te sturen en niet  ook de kruistabel mee te zenden.

Heb je Tim via SaaS? Dan kun je zelf niet bij het Serverconsole, maar dit is vaak ook niet nodig.

Tags:
Vond jij dit artikel nuttig?
Nee 0

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres