Kennisbank

Hoe kan ik als applicatiebeheerder inloggen als een andere gebruiker?

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 juni 2024
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Om een beter beeld te krijgen van wat de medewerker ziet/tegenaan loopt, kun je ook inloggen als de medewerker in de web omgeving.

Als er Single Sign-On/ inloggen met SAML aan staat, is het niet mogelijk om via een andere gebruiker in te loggen.

Eerst persoon, dan gebruiker. Om in te kunnen loggen moet je als eerst een tijdelijke gebruiker aanmaken voor de persoon in de TimEnterprise beheeromgeving. Dit kun je doen door via de menubalk naar ‘Management’ te gaan en vervolgens naar ‘Personen’. Ga daarna naar het tabblad ‘Gebruikers’ vanuit de personentabel.

Via het groene plusje kun je een gebruiker toevoegen, geef het een tijdelijke gebruikersnaam en wachtwoord en bevestig het met ‘OK’.

Hierna kun je naar de TimEnterprise URL van jouw organisatie en kun je inloggen via de tijdelijke gebruiker op de desbetreffende persoon.

Na het gebruik van een tijdelijke gebruiker, verwijder deze dan na het gebruik. Zodat er geen overbodige gebruikers zijn. Om dit te doen klik je op de gebruiker en het rode kruisje om deze te verwijderen.

Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 0 van de 0 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres