Kennisbank

Hoe kan ik mijn uren kopiëren?

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 juni 2024
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: minder dan een minuut

Als je een bepaalde wekelijkse cyclus hebt in registraties, dan kun je per week de uren kopiëren naar een nieuwe week, zodat dit veel tijd bespaart bij het registreren van de tijd.

Ga hiervoor naar ‘Registratie’. In het registratieveld ga je naar onderstaand icoontje. Mocht deze optie niet aanwezig zijn, dan moet dit door de applicatiebeheerder binnen jullie organisatie dit aangezet worden.

In het rechtervenster opent het venster ‘Kopieer registraties’. In ‘Kopieer registraties van’ kun je de week selecteren welke je wilt kopiëren. Na het selecteren bevestig je door op ‘Gereed’ te klikken.

Nu komt een overzicht naar over te kopiëren registraties naar voren. Door nu opnieuw te bevestigen met ‘Gereed’ vult de registratiematrix zich met de gekopieerde tijden. Tot slot kun je eventueel nog aanpassingen doen en kun je de uren registreren.

Tags:
Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 0 van de 0 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres