Kennisbank

Release notes TimEnterprise 2023.2.3

Voor het laatst bijgewerkt op: 17 april 2024
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Hier vind je de release notes van TimEnterprise 2023.2.3, een security release. Dit betekent dat er security issues zijn verbeterd en dat we bugs uit TimEnterprise 2023.2.2 (en eerder) hebben opgelost.

Bugs

TIM-11767 Er worden minuren opgebouwd die niet gekoppeld zijn aan een afdeling
Bij het bepalen van plus/min wordt gekeken naar producten waar het vinkje “geen plusuren opbouwen” aan staat. Als je uren hebt geschreven op een product waar dit vinkje aan staat dan moeten de te veel geschreven plusuren gecompenseerd worden. Dit ging niet goed als je lid was van meerdere afdelingen. Dan werd de compensatie naar een lege afdeling geschreven. Nu wordt de compensatie per afdeling berekend en wordt de compensatie geschreven naar dezelfde afdeling als waar je tijd had geschreven op een “geen plusuren opbouwen” product.
TIM-11748 Contractwissel-assistent verwijdert bij uitdienst geen roosterregistraties
Toekomstig verlofbudget en/of roosterregistraties buiten de dienstperiode worden verwijderd van personen die uit dienst zijn als via een actie in Tim (bijvoorbeeld via een uitdienstmelding van de contractwissel-assistent) volgt dat rooster of verlofbudget gegenereerd moet worden.
TIM-11904 Traag saldotransport: Afdeling filter wordt niet goed toegepast
In het transportscherm is een traagheidsprobleem opgelost. Als je alleen het afdelingsfilter had geselecteerd dan werd de transportberekening alsnog voor de hele organisatie gedaan en alleen op het laatst werd dan gefilterd op afdeling. Nu wordt er vooraf gefilterd op personen die lid zijn op de geselecteerde afdeling, alleen daar wordt nu de berekening voor uitgevoerd.


Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 2 van de 2 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres