Kennisbank

Release notes TimEnterprise 2023.2.1

Voor het laatst bijgewerkt op: 8 februari 2024
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Hier vind je de release notes van TimEnterprise 2023.2.1, een security release. Dit betekent dat er security issues zijn verbeterd en dat we bugs uit TimEnterprise 2023.2 hebben opgelost.

Bugs

TIM-11639 Widget – Plus/min saldoverlof geeft verkeerde weergaven
De saldoverloopwidget toont nu correcte gegevens wanneer de in dienst periode binnen de getoonde periode van de widget valt.
TIM-11645 Button met blauw ! werkt niet in het berichtencentrum
De knoppen voor snelle acties bij berichten in het berichtencentrum worden weer getoond.
TIM-11646 In het verleden worden budgetten gegenereerd tijdens het bladeren door de jaren, waardoor het budget dat over was niet meer te zien is
Om te zorgen dat de ADV budgetten altijd correct zijn als je ze opvraagt in de jaarkalender in swing en in de saldo widget in web wordt het adv budget opnieuw berekend. Dit werd nu te veel gedaan. Het werd in de jaarkalender in swing altijd gedaan voor het jaar dat je opende en in web alleen als er spraken was van samengesteld verlof en je had adv. Dan werd al het budget opnieuw gegeneerd. Nu wordt het alleen nog gedaan in de jaren waarvoor nog geen transport is gedaan naar het volgende jaar, mits deze niet in een toekomstig jaar liggen.


Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 1 van de 1 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres