Over ons

Wij helpen 100.000+ medewerkers meer waarde uit tijd te halen

Tijd, je schaarste kapitaal

Als het gaat om het managen van geld hebben de meeste organisaties zorgvuldig uitgewerkte procedures en systemen. Maar hoe zit het met tijd? Veel organisaties slagen er niet in om tijd fatsoenlijk te managen.

Dit terwijl het de schaarste en waardevolste vorm van kapitaal is. Wij geloven dat je de kwaliteit ervan kunt vergroten. Daarom helpen wij organisaties om meer waarde te halen uit tijd.

Samenwerken

Wij hechten aan de vrijheid van de individuele medewerker. Wij moedigen hun capaciteiten en creativiteit aan. Maar wij zijn ook een team. Wij voelen ons verbonden met elkaar. Wij hebben korte lijnen en communiceren open, direct en eerlijk met elkaar. Bureaucratie is ons vreemd. Juist hierdoor zijn wij slagvaardig.

Proactief zijn

Wij nemen keer op keer initiatief en werken aan innovatieve software oplossingen. Wij zijn niet bang om te experimenteren en laten op een constructieve manier onze mening horen. Juist hierdoor zijn wij de b-to-b softwareproducent van nu en van de toekomst.

Beloftes waarmaken

Wij vinden beloftes alleen relevant als ze ook nagekomen worden. Wie A zegt, moet ook A doen. Goede ideeën moeten worden omgezet in concrete acties. Wij hebben het lef elkaar aan te spreken op de uitvoering van de acties. Daarnaast hebben wij de daadkracht en het doorzettingsvermogen om af te maken waar we aan beginnen. Juist hierdoor zijn wij een betrouwbare business partner.

Uniek zijn

Specialisatie is de sleutel tot ons succes. Wij weten niet alles van alles, maar veel over een duidelijk afgebakend terrein. Wij kennen onze beperkingen en handelen hier ook naar. Juist hierdoor leveren wij kwalitatief hoogstaande softwareproducten.

Hans van Aenova

"Wie bewust met tijd omgaat, heeft er meer aan."

Hans van der Last / Algemeen Directeur Aenova

Heb jij de afgelopen seconde goed besteed?

Wil je dat medewerkers consistent goede resultaten laten zien? Dan moet je er eerst voor zorgen dat er genoeg tijd beschikbaar is om hun taken te volbrengen. Vervolgens help je ze om die nuttig te besteden.

De tijd vliegt

Er moet steeds meer in minder tijd. Managers stellen zichzelf voortdurend de vraag: ‘Zijn we productief genoeg?’ Maar organisaties beseffen dat zaken als werkgeluk en beleving net zo belangrijk zijn: hoe ervaren medewerkers tijd? Het ene moment is iets saai en langdradig, het andere moment vliegt de tijd. Als organisatie heb jij hier invloed op. Zet jij medewerkers in op hun talenten? Voelen mensen zich thuis in het team? Bied jij een plezierige werkomgeving?

Hoe wij onze tijd besteden

Wij geloven dat je de kwaliteit van tijd kunt vergroten. Dit doen wij in de vorm van geld, snelheid en aandacht. Hiermee dragen we bij aan gelukkige medewerkers, productieve organisaties en tevreden klanten. Met drie oplossingen helpen we je meer waarde uit tijd te halen.

Achter de schermen

Werkgeluk en productiviteit gaan hand in hand. Wij zijn zelf graag het levende bewijs ;-). Benieuwd naar onze medewerkers?

Werken bij Aenova
Patrick van Aenova

"Tijdens mijn studie Technologie begon ik bij Aenova te werken en ik ben nooit weggegaan. Ik ga namelijk elke dag met plezier naar mijn werk en heb een hoop lol met mijn collega’s. Na bijna drie decennia voel ik nog steeds volop de vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Daarbij is er veel ruimte voor de creativiteit van ons hele team. Het feit dat we samen met regelmaat nieuwe concepten lanceren is daar misschien wel het ultieme bewijs van."

Patrick Rosendaal / Software engineer bij Aenova (sinds 1988)

Software voor plannen, registreren, beheren en sturen van tijd en resultaten.

Software voor mobile workforce management.

Workshops, trainingen en coaching voor een gelukkige werkdag.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres