Kennisbank

Hoe stel ik het fiatteerscherm in?

Voor het laatst bijgewerkt op: 11 januari 2024
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Selectie op persoon
Via het dropdown-menu bovenin de fiatteermatrix kun je een persoon selecteren. Hierdoor kun je de fiatteermatrix overzichtelijker maken en specifieker een bepaalde persoon fiatteren.

Zoekfunctie
Via de zoekfunctie kun je de gegevens zoeken uit de eerste kolom van de fiatteermatrix, vooral handig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een grote groep producten.

Filteren
Aan de rechterkant van het fiatteerscherm heb je de ‘Filter’ opties. In onderstaand artikel vindt je mogelijkheden en functionaliteiten hiervan terug.

Overzicht cumulatieve uren
Onderaan de matrix wordt het totaal aantal uur wat ingeroosterd is weergegeven. Eventueel als persoon in/uit klokt en het Totaal aantal uren wat de persoon geregistreerd heeft.

Beeldscherm instellingen
Aan de bovenkant aan de rechterkant in het fiatteerscherm vind je de bovenstaande twee icoontjes, ‘Draai assen’ en ‘Vergroten’


Met ‘draai assen’ kun je de kolommen en rijen van de matrix draaien.

Bij ‘vergroten’ kun je de matrix vergroten, waarbij het Filter/Details veld verborgen wordt. Na het vergoten kun je door ‘Verkleinen’ te selecteren weer terug naar de gewone format.

Legenda
Links onderin de matrix heb je de blauwe ‘Legenda’ knop. Hiermee krijg je overzicht met de verschillende duidingen in de matrix.

Tags:
Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 0 van de 0 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres