Kennisbank

Hoe kan ik mijn geschreven uren laten aanvullen?

Voor het laatst bijgewerkt op: 22 juni 2023
Je bent nu hier:
Dit artikel kun je lezen in: 1 min

Je kunt aanvullen op twee manieren gebruiken:

Wanneer je een rooster in Tim geregistreerd hebt kun je je geschreven uren laten aanvullen. Voor de geselecteerde dag wordt dan het verschil berekend tussen het rooster voor die dag en de totale geregistreerde tijd voor die dag. Dit verschil wordt vervolgens ingevuld bij het geselecteerde product. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele restricties qua minimale registratieduur en registratiebloktijd.

Maakt jouw organisatie gebruik van (softwarematig) klokken binnen Tim, dan kun je ook het verschil tussen de totale in/uit duur op die dag laten aanvullen. Als je gebruikmaakt van de in/uit registraties kun je deze procedure op een dag herhaaldelijk toepassen om steeds de verstreken tijd automatisch in te vullen bij het product waar aan gewerkt werd gedurende die tijd.

Kies het product waar je tijd op wilt schrijven en ga in de matrix op de cel staan. Vul vervolgens een # in en druk op enter. Tim berekent de juiste waarde voor je tijdverantwoording.

Tags:
Heb je je tijd goed besteed met dit artikel?
Nee 0 0 van de 0 vinden dat zij hun tijd nuttig hebben besteed aan dit artikel.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Vraag ons om een nieuw kennisbank artikel toe te voegen over jouw onderwerp.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres