Ondersteuning

Wij bieden graag onze ondersteuning aan, zowel online als op locatie. Dit doen we op verschillende manieren, bekijk hieronder hoe wij jou hulp kunnen bieden.

Wanneer je met TimEnterprise werkt krijg je toegang tot het klantenportaal. Hier kan je handige informatie vinden die jou kunnen helpen met onze software. Zo kun je uitgebreide handleidingen raadplegen, handige documenten doorlezen , de nieuwste versie van Tim downloaden maar ook instructievideo’s bekijken.

Support

Loop je ergens tegenaan in Tim? Aenova biedt professionele ondersteuning.

Onze support- / helpdesk is bereikbaar via klant.aenova.nl Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.


Met GoToAssist kan dit gemakkelijk in uw browser. Met Team Viewer geef je ons simpel en veilig toegang*.

*Met TeamViewer kijken wij uitsluitend mee gedurende de actieve sessie. Daarna wordt de toegang automatisch verbroken.

Trainingen (online en op locatie)

De TimEnterprise trainingen zijn ontwikkeld voor de applicatiebeheerders die nieuw zijn met onze urenregistratie software en voor applicatiebeheerders die al wat langer met Tim werken.

Zo haal je meer waarde uit jouw tijd maar ook meer waarde uit jullie tijd. De training wordt geüpdatet op het moment dat er een nieuwe versie van TimEnterprise uit is. Op deze manier leer je altijd hoe de nieuwste versie werkt.


Je kunt onze standaard training afnemen voor bijvoorbeeld jou en een collega, ook kunnen we trainingen op maat aanbieden.


De consultants die de trainingen up to date houden, zijn ook de consultants die de training verzorgen. Je kunt ze werkelijk alles vragen!

Consultancy

Onze consultants helpen je graag om Tim zo goed mogelijk in te richten. Of je nou net begint met Tim, een nieuwe module in gebruik gaat nemen of jullie bestaande omgeving weer eens door wilt laten lichten; onze consultants staan voor je klaar.

Je kunt Tim bovendien integreren met tientallen backoffice systemen op het gebied van o.a. HRM, financiën, projecten, agenda, business intelligence, toegangscontrole en klokken.

Zo hoef je niet onnodig meerdere keren dezelfde gegevens in te voeren. En door systemen aan elkaar te koppelen krijg je meer overzicht en controle.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een van onze consultants komt graag bij je langs. 

AFSPRAAK MAKEN

Consult afspraak maken


Timplementatie Check

Onze Timplementatie Check biedt de mogelijkheid om een consultant eens met de stofkam door de inrichting van Tim te laten gaan. De consultant kijkt mee, stelt vragen aan de applicatiebeheerder en komt daarna met uitgebreid rapport met aanbevelingen voor eventuele verbeteringen in Tim.

De Timplementatie Check kan al uitgevoerd worden vanaf 395 euro (excl. BTW).

CHECK AANVRAGEN

Timplementatie check aanvragen


Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres