Ondersteuning

Ondersteuning

Wij bieden graag onze ondersteuning aan, zowel online als op locatie. Dit doen we op verschillende manieren, bekijk hieronder hoe wij jou hulp kunnen bieden.

Online help

Bij gebruik van TimEnterprise krijg je toegang tot onze verschillende online hulpmiddelen. Een beheerder krijgt toegang tot het klantenportaal waar o.a. de nieuwste versie van TimEnterprise gedownload kan worden, je supportmeldingen kunt indienen of waaraan we samen aan projecten kunnen werken.

Op onze kennisbank staan allerlei handleidingen, releasenotes en diverse help-artikelen. Allemaal bedoeld om zowel applicatiebeheerder als eindgebruiker verder te helpen met TimEnterprise.

Support

Loop je ergens tegenaan in Tim, heb je een vraag over een functionaliteit of kom je er ergens niet uit?


Ons Customer Service Team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via klant.aenova.nl. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 & 17:00 uur.


Soms is het gemakkelijk om even met je mee te kijken. Dit doen we dan via Microsoft Teams of met Teamviewer.

Consultancy

Onze consultants weten alles van Tim en helpen je graag op weg. Of je nu net begint met Tim, een nieuwe module in gebruik gaat nemen of je bestaande omgeving weer eens door wilt laten lichten; onze consultants staan voor je klaar. Zowel voor technische als functionele ondersteuning.

We bieden verschillende typen dienstverlening aan:

  • Consultancy op locatie – per dagdeel
  • Consultancy online – per dagdeel
  • Consultancy of support online – per uur

Wil je meer weten of een afspraak maken? Gebruik het formulier hieronder of neem contact op met je vaste contactpersoon.

AFSPRAAK MAKEN

Consult afspraak maken


Trainingen

De TimEnterprise trainingen zijn ontwikkeld voor de applicatiebeheerders die nieuw zijn met onze urenregistratie software maar ook voor applicatiebeheerders die al wat langer met Tim werken.

Door een training haal je meer waarde uit jouw tijd maar ook meer waarde uit jullie tijd. De training geeft een goede basis of meer achtergrond in gebruik en de werking van Tim.

Je kunt kiezen uit een onlinetraining of een training bij ons op locatie in Delft. Dit zijn onze standaard-trainingen waarmee je samen met deelnemers van andere organisaties de training volgt.

Ook kunnen we op locatie bij jullie langskomen, handig wanneer er meerdere medewerkers getraind moeten worden. Hierbij kunnen we naast onze standaardtrainingen ook een aanbod op maat maken.

Timplementatie Check

Onze Timplementatie Check biedt de mogelijkheid om een consultant eens met de stofkam door de inrichting van Tim te laten gaan. De consultant kijkt mee, stelt vragen aan de applicatiebeheerder en komt daarna met uitgebreid rapport met aanbevelingen voor eventuele verbeteringen in Tim.

De Timplementatie Check kan al uitgevoerd worden vanaf 395 euro (excl. BTW).

CHECK AANVRAGEN

Timplementatie check aanvragen


Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres