Hybride werken

Veel organisaties zijn tegenwoordig op zoek naar de juiste balans tussen werken op kantoor en thuiswerken. Omdat deze keuze ook invloed heeft op vergoedingen zoals reiskostenvergoedingen en thuiswerkvergoedingen is een goede registratie van groot belang. 

Altijd up-to-date met Tim

Als medewerker kun je makkelijk in Tim aangeven waar je op een bepaalde dag hebt gewerkt. Als de organisatie dit nodig heeft, kun je zelfs de exacte tijd dat je op elke locatie hebt gewerkt vastleggen.

Op elke dag die je moet registreren, kun je aangeven of je thuis of op kantoor hebt gewerkt. Als je een vrije dag hebt gehad, kun je dit ook aangeven door 'n.v.t.' te selecteren. En als je je verlof in Tim registreert, wordt dit automatisch opgenomen in de locatieregistratie. Zo kost het de medewerker nog minder tijd.

Alleen locaties of ook uren

Je kunt ervoor kiezen om alleen de locaties aan te geven waar je hebt gewerkt, of je kunt ook per dag de duur van je werk vastleggen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor werknemers die in grensgebieden werken, waarbij een bepaald percentage van hun totale werkuren op kantoor moet worden doorgebracht. Tim bied je de flexibiliteit om dit op een makkelijke manier te regelen.

Inzicht in de locatieregistratie

Om een helder overzicht te krijgen van je locatieregistraties, biedt Tim verschillende rapportagemogelijkheden voor zowel werknemers als managers.

Met handige tools kun je bijvoorbeeld per maand zien hoe vaak je thuis hebt gewerkt en hoe vaak je op kantoor was, of een combinatie van beide.

Managers hebben toegang tot tools met gegevens van hun teamleden.

Er zijn ook meer gedetailleerde rapporten beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor het uitbetalen van de thuiswerk- en reiskostenvergoedingen.

Voordelen van locatie registraties in TimEnterprise

Eenvoudig vastleggen

Het registreren van uren gebeurt in hetzelfde scherm (urenbriefje), waardoor het zeer gemakkelijk is om per gewerkte dag ook de locatie te registreren.

Automatische invulling bij afwezigheid

Wanneer je gebruik maakt van het vastleggen van verlof (en andere soorten afwezigheid) houdt Tim hier al rekening mee in de registratie van de locaties.

Gemakkelijk inzicht met widgets en rapportages

Voor zowel de medewerker als de manager is de stand van zaken direct inzichtelijk. Voor je eigen administratie of voor verdere verwerking van de gegevens heb je snel inzicht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres