Suggesties

Tim kent twee handige manieren om je tijdregistraties efficiënter te beheren: suggesties vanuit je agenda en suggesties vanuit de dagplanning. De suggesties vanuit de dagplanning zijn alleen beschikbaar in TimEnterprise Compleet.

Suggesties vanuit de agenda

Tim maakt het eenvoudig voor medewerkers om hun tijd bij te houden. Je hoeft niet langer te worstelen met twee schermen, want je kunt alles direct in het registratiescherm van Tim invoeren. Als de naam van een gebeurtenis in je agenda overeenkomt met een taak of project in Tim, dan maakt Tim die koppeling automatisch.


Ook neemt Tim de geplande duur van de taak direct over. Als de werkelijke tijd die je aan een taak hebt besteed echter langer of korter is dan gepland, kun je dat eenvoudig in Tim aanpassen. Als er geen overeenkomst is tussen een gebeurtenis in je agenda en een taak, kun je deze handmatig aan elkaar koppelen.


Het slimme aan Tim is dat het leert van jouw keuzes. De volgende keer dat dezelfde gebeurtenis in je agenda verschijnt, koppelt Tim het automatisch aan de taak of het project dat je eerder hebt geselecteerd.

Privé afspraken blijven privé

Tim begrijpt dat je soms persoonlijke afspraken in je agenda hebt staan. Daarom hebben we een handige optie waarbij je privéafspraken kunt verbergen, zodat ze niet als suggestie in Tim verschijnen. Zo kun je je concentreren op je werkgerelateerde taken, zonder dat je privétijd in de registratie terechtkomt.

Suggesties vanuit dagplanning

Alleen beschikbaar in TimEnterprise Compleet

Als je de dagplanning gebruikt, toont Tim je geplande taken als suggesties. Aangezien deze taken al in Tim zijn ingevoerd, hoef je niet meer te kiezen waar je je tijd aan moet toewijzen; dat wordt automatisch voor je ingevuld.

Als je je tijd registreert via een suggestie, verdwijnt deze direct uit de suggestielijst. Hierdoor hoef je niet opnieuw dezelfde taak te selecteren in de toekomst, wat je tijd en moeite bespaart.

De voordelen van Tim's suggesties.

Sneller uren verwerken

Je hoeft niet langer twee schermen tegelijkertijd open te hebben om je uren bij te houden, want Tim doet dit automatisch voor je met de slimme suggesties.

Ga flexibel om met verschillen in planning en realiteit.

Als een taak langer of korter duurt dan oorspronkelijk gepland, kun je dit eenvoudig zelf wijzigen. We begrijpen dat de planning niet altijd overeenkomt met de werkelijke uitvoering.

Herhaalafspraken worden automatisch ingevuld

Tim heeft een slim mechanisme dat herhaalafspraken herkent. Hierdoor worden de activiteiten bij herhaalafspraken automatisch ingevuld, wat je veel tijd bespaart.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres