Dashboard en rapportages

Een van de voordelen van Tim is het gebruiksgemak van de rapportagetools. Zelfs als je geen kennis hebt van ingewikkelde queries, kun je eenvoudig rapporten opstellen en aanpassen. De uitgebreide set van standaardrapporten kan naar eigen behoefte worden aangepast en uitgebreid, zodat je altijd de informatie die je nodig hebt eenvoudig kunt krijgen.

Flexibele rechten instellingen voor het delen van inzichten

We begrijpen hoe belangrijk het is om informatie veilig te houden. Dankzij de geavanceerde rechtenstructuur kunnen rapporten veilig binnen de organisatie worden gedeeld.

Elke gebruiker krijgt toegang tot de relevante informatie op basis van hun rechten, zodat vertrouwelijke gegevens altijd veilig blijven.

Efficiënt beheer van je rapportages

Tim maakt het je mogelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot vaak bekeken rapporten. Je kunt je favoriete rapporten vastzetten, personaliseren met een eigen naam, uitleg en filters. Daarnaast kunnen rapporten automatisch op regelmatige basis via e-mail worden verstuurd, rekening houdend met de rechten van de ontvanger. Dit bespaart waardevolle tijd en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van relevante informatie.

Eigen dashboard met meerdere widgets

Op het duidelijke dashboard van Tim vind je handige minirapporten die je direct inzicht geven in specifieke informatie. Of het nu gaat om je eigen gewerkte uren, projectverantwoordelijkheden, beschikbaarheid van werkplekken of de vervaldatums van je verlof, je hebt alles binnen handbereik.

Het dashboard kan volledig aangepast worden met 3 of 6 widgets naar jouw voorkeur. Afhankelijk van je gebruikersrechten kun je de gewenste widgets selecteren.

De voordelen van dashboard en rapportages

Vertrouwelijk

Tim weet op basis van de rol en rechten van iedere medewerker precies wie wat mag zien, ondanks dat een rapport maar één keer gedefinieerd is. Zo weet je zeker dat iedereen altijd inzicht heeft in alle relevante informatie, maar de vertrouwelijkheid gewaarborgd is.

Standaard maar toch persoonlijk

Ondanks dat rapportages centraal gedefinieerd worden en door meerdere personen gebruikt kunnen worden, kan je het rapport helemaal laten aansluiten op jouw eigen specifieke wensen door bijvoorbeeld filters toe te passen. Geef jouw aangepaste rapport nog een eigen naam en omschrijving en je vindt jouw eigen rapport binnen no-time terug.

Gemak en zekerheid 

Laat Tim volgens een vastgesteld schema automatisch de belangrijkste rapportages aan betrokkenen per e-mail toesturen. Hierdoor weet je zeker dat de betrokkenen de rapportages tijdig hebben gezien, zonder hen om de extra inspanning van het actief raadplegen te vragen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres