Overwerk

Alleen beschikbaar in TimEnterprise Plus & Compleet

Tim biedt een efficiënte oplossing voor overwerkregistratie, waarmee medewerkers de mogelijkheid hebben om hun extra gewerkte uren naadloos vast te leggen. Hierdoor kunnen zij volledig voldoen aan de regelgeving binnen de organisatie en de bijbehorende compensatie ontvangen.

Flexibel

TimEnterprise biedt de mogelijkheid om alle overwerkregelingen en de bijbehorende compensatie eenvoudig vast te leggen. Of het nu gaat om tijd voor tijd, tijd voor geld of een combinatie daarvan. Je kan tot wel 30 verschillende overwerkregels toepassen. Dit stelt je in staat om de regelingen aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Eenvoudig in gebruik 

De medewerker kan bij het registreren van de gewerkte uren direct overwerk vastleggen. Tim houdt hierbij rekening met verschillende soorten overwerk op specifieke dagen van de week of op feestdagen en welke regelingen voor jou van toepassing zijn. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over ingewikkelde berekeningen of uitzonderingen. Tim zorgt ervoor dat de correcte regelingen automatisch worden toegepast, wat je veel moeite en tijd bespaart. 

Directe duidelijkheid bij fiatteren van uren

Voor managers maakt Tim het goedkeuringsproces van uren eenvoudiger. Ze kunnen meteen zien of een werkweek ook overuren bevat en hoe deze zich verhouden tot de reguliere uren, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling. Dit bespaart tijd en garandeert dat er geen overuren over het hoofd worden gezien.

Koppeling met andere systemen

Een extra pluspunt is dat TimEnterprise kan koppelen met andere systemen in jouw bedrijf. Wanneer medewerkers overuren maken, kan dit toegevoegd worden aan hun vakantietegoed of middels een export verstuurd worden naar de salarisadministratie. Het systeem is zo opgezet dat er bij het genereren van het exportbestand gecontroleerd wordt welke uren al wel en niet zijn geëxporteerd, zodat dezelfde overuren nooit twee keer verwerkt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat jouw administratie altijd klopt.

De voordelen van overwerkregistratie via Tim op een rijtje

Eenvoudig registreren en fiatteren

Tijdens het registreren van je uren, kan je direct en eenvoudig overwerk vastleggen waarbij TimEnterprise voor je controleert welke overwerkregelingen zijn toegestaan. En omdat de manager zo een compleet overzicht heeft van alle uren, maakt dat het eenvoudiger om overwerk te beoordelen en te fiatteren.

Verlof- en compensatieuren op één scherm

Alle verlof- en compensatieuren staan overzichtelijk op één scherm, wat zorgt voor een helder overzicht in je beschikbare opneembare uren en maakt het eenvoudig om ze, bijvoorbeeld op te nemen in combinatie met verlofuren.

Veilige export

Overuren kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar de salarisadministratie. En om te zorgen dat deze uren altijd kloppen, controleert TimEnterprise altijd welke uren al wel en niet zijn geëxporteerd, zodat dezelfde overuren nooit twee keer verwerkt kunnen worden. Dit bespaart je tijd en geeft je zekerheid over de correctheid van je administratie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres