Agenda

Hier geven wij updates over ingeplande trainingen voor TimEnterprise en TotalMobile

Trainingsdata

Online trainingen

TimEnterprise online basis training

Eerste kwartaal 2023 (datum wordt nog bekend gemaakt

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Tim Basis Training


TimEnterprise online gevorderde training

Eerste kwartaal 2023 (datum wordt nog bekend gemaakt

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Tim Gevorderde Training


In-house trainingen

Aenova kan trainingen door één van onze bevlogen consultants ook bij jou op locatie verzorgen. Een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar) wordt dan door jou geregeld en wij zorgen voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise.

De investering voor deze in-house trainingen bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

AANVRAGEN

In-house training aanvragen


Consulting

Onze consultants helpen je graag om TimEnterprise zo goed mogelijk in te richten. Of je nou net begint met Tim, een nieuwe module in gebruik gaat nemen of jullie bestaande omgeving weer eens door wilt laten lichten; onze consultants staan voor je klaar.

AFSPRAAK MAKEN

Consult afspraak maken


Stap voor stap Tim implementeren

Wanneer je net met Tim begint te werken of een nieuwe module aanschaft moet deze geïmplementeerd worden. En daar heb je een consultant voor nodig. De consultant gaat zeer planmatig te werk om samen met jou Tim zo efficiënt mogelijk en specifiek voor jouw bedrijfssituatie in te richten. Zo maak je samen met de consultant de standaardsoftware van Tim precies op maat voor je organisatie.

De (T)implementatie scan

Voor deze scan komt de consultant langs om samen met jou de (gewenste) situatie in kaart te brengen. Ter voorbereiding op de (T)implementatie scan krijg je een document toegestuurd met een aantal punten waar je alvast over na kunt denken. Na de scan ontvang je een volledig advies voor de inrichting.

De (T)implementatie

Wanneer alles in kaart gebracht is kan er begonnen worden met de daadwerkelijke implementatie van Tim. De consultant geeft van te voren aan hoeveel dagdelen hiervoor nodig zijn en maakt een afspraak met de applicatiebeheerder om Tim samen in te richten. Een aantal punten die bij de implementatie komen kijken zijn:

  • Invoeren van medewerkers en afdelingen in Tim
  • Opstellen van producten of projecten waar tijd op geschreven mag worden
  • Rechten voor beheerder en gebruiker instellen


Het (T)implementatielogboek

Het logboek wordt door de consultant tijdens het traject bijgehouden. Hierin wordt alles vastgelegd wat er gedaan is (inclusief screenshots), wat er nog gaat gebeuren en wat de actiepunten van de verschillende partijen zijn. Dit logboek krijg je na afloop digitaal toegestuurd en kun je als naslagwerk gebruiken.

De (T)implementatie oplevering

In dit document krijg je een terugblik over het gehele traject. Hierin omschrijven we niet alleen de functionele inrichting, maar wordt ook het implementatie proces geëvalueerd.


Ondersteuning van de applicatiebeheerder

Binnen de organisatie kan ook de Tim applicatiebeheerder af en toe wat hulp gebruiken:

  • Bijvoorbeeld bij de jaarovergang en bij het omzetten van een grote hoeveelheid data bij een reorganisatie.
  • Of als een applicatiebeheerder voor een korte of lange periode afwezig is kun je een consultant inhuren om Tim draaiende en up-to-date te houden.
  • Daarnaast kan de consultant een nieuwe applicatiebeheerder op weg helpen door de basis van Tim uit te leggen en vragen direct te beantwoorden.

De Tim ImplementatieCheck

Organisaties staan nooit stil. Ze veranderen mee met de maatschappelijke en economische bewegingen. Daarbij wordt voortdurend gestreefd naar efficiënte en effectieve processen. Tim is een belangrijk onderdeel van je organisatie. Net als je organisatie is ook TimEnterprise continu in ontwikkeling. Maar sluit Tim door al deze veranderingen nog wel optimaal aan op jouw bedrijfssituatie? Om hier zeker van te zijn, kies je voor de Tim ImplementatieCheck.

Wat is het?

Een quickscan van je huidige situatie en de veranderingen die jouw organisatie heeft doorgemaakt na de oorspronkelijke implementatie van Tim. Dit met als doel Tim optimaal af te stemmen op jouw specifieke bedrijfssituatie en alle functies en mogelijkheden van Tim zo goed en efficiënt mogelijk te benutten.

Bevlogen consultants

De Check wordt uitgevoerd door één van onze bevlogen Tim consultants. Groot voordeel hiervan is dat hij of zij veel ervaring heeft met het implementeren en inrichten van TimEnterprise in de praktijk en dus precies weet wat er bij klanten speelt.


Wat krijg je

Je ontvangt een helder adviesrapport met verbeterpunten en aanbevelingen.

Duur

Eén dagdeel op jouw locatie om de quickscan uit te voeren en één dagdeel om het adviesrapport te schrijven.

Investering

€ 595,00, exclusief btw.

Andere klanten gingen je voor

“Met deze Check zijn onze efficiency doelstellingen haalbaar gebleken” – gemeente Cranendonk

“De ImplementatieCheck bood ons een analytisch inzicht in onze huidige stand van zaken” – Veiligheidsregio Limburg Noord

Timplementatie Check

Onze Timplementatie Check biedt de mogelijkheid om een consultant eens met de stofkam door de inrichting van Tim te laten gaan. De consultant kijkt mee, stelt vragen aan de applicatiebeheerder en komt daarna met uitgebreid rapport met aanbevelingen voor eventuele verbeteringen in Tim.

De Timplementatie Check kan al uitgevoerd worden vanaf 395 euro (excl. BTW).

CHECK AANVRAGEN

Timplementatie check aanvragen


Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres