Over TimEnterprise

Tijdregistratie software

Wij van Aenova geloven dat tijd kostbaarder is dan geld. De meeste organisaties slagen er echter niet in om tijd te managen. Dit terwijl goed omgaan met deze schaarste vorm van kapitaal zakelijk gezien van levensbelang is. Haal met TimEnterprise meer waarde uit tijd door je tijd te sturen, beheren en plannen.

Wij bieden onze tijdregistratie software op verschillende manieren aan. Dat wil zeggen dat je zelf mag kiezen welke versie bij jouw organisatie past. Installeer je onze software liever zelf op je server of kies je voor een SaaS oplossing? Bij een SaaS oplossing besteed je dit allemaal uit aan ons en staat je data veilig opgeslagen volgens ISO 27001.

Verantwoording naar derden

De hoofdfunctie van uren registratie is uiteraard om verantwoording af te leggen. Waardevol om aan de opdrachtgever, investeerder, subsidieverstrekker of andere belanghebbenden exact te laten zien hoeveel tijd je waaraan hebt besteed.

Duidelijk inzicht in beschikbaarheid

Heb jij de juiste bezetting? Zijn er werkpatronen waar je op in kunt spelen? Hoe is het bij jou met verlof en ziekte geregeld? En wanneer zijn medewerkers aanwezig? Allerlei belangrijke zaken waar je met TimEnterprise grip op hebt.

Beheers projecturen en budgetten eenvoudig

Hoe complexer het werkproces of het project, des te moeilijker is het te beheersen. Met Tim worden jouw projecturen en budgetten inzichtelijk, zodat jij daar de controle over kunt nemen. Zo weet jij of je nog op schema loopt en kun je budgetten opstellen aan de hand van eerdere vergelijkbare projecten.

Maak afspraken over resultaten

Als je doelen stelt is het zinvol dat deze haalbaar zijn en je er gericht naar toe kunt werken, ook als bijvoorbeeld de taken wijzigen. Met een goede urenverantwoording weet je of de gevraagde resultaten haalbaar zijn in de beschikbare tijd. Ook kun je inzien of de bestede uren bijdragen aan de resultaten.

Resultaatgericht werken was nooit zo makkelijk

Als de doelen en beschikbare tijd eenmaal zijn vastgesteld, is het zaak om resultaten te behalen. Met Tim weet je of je op koers ligt en of je met de juiste dingen bezig bent. Ook kun je inzichtelijk maken of je al dan niet extra uren nodig hebt en of er ergens extra capaciteit voor nodig is.

Bescherm de werkdruk van medewerkers

Als je een goed beeld hebt van de werkdruk van je medewerker, kun je deze helpen te beheersen. Heeft de medewerker een goede balans tussen werk en privé of maakt hij juist teveel overuren? Zijn de resultaat afspraken reëel of heeft de medewerker teveel op zijn bordje?

Werk constant aan betere planningen

Wil je de urenverantwoording goed inrichten, dan begint dat met een goede planning. Met Tim kun je roosters, verlof en capaciteit plannen. Ook de planning is een proces waarin je constant kunt leren en verbeteren.

Controleer facturen van derden

Op dezelfde manier dat je uren verantwoordt aan derden, wil je uiteraard ook dat derden een goede urenregistratie hanteren naar jou. Ook dit doe je met Tim.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Gemeente Hardenberg

‘Wij gebruiken TimEnterprise in combinatie met TotalMobile. Hiermee hebben wij werkvoorbereiding, planning van medewerkers, werkbonnen, gereedmelding en urenverantwoording volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd in één proces. We besparen veel tijd en geld. En omdat medewerkers minder administratieve lasten hebben, ervaren zij meer plezier in hun werk. Bovendien dragen wij als gemeente ook nog een steentje bij aan het milieu. Geen papieren werkbonnen, urenbriefjes en tekeningen meer betekent jaarlijks 35 minder gekapte bomen!’

De functies van TimEnterprise

De mogelijkheden om tijd te plannen, beheren en sturen zijn eindeloos. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie.

Met Tim gebruik je en betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op de specifieke situatie van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

De basis van TimEnterprise met de uitgebreide mogelijkheden voor tijdschrijven, budgetteren en rapporteren.Registreren en fiatteren van uren


Krijgen van tijdschrijfsuggesties vanuit je eigen agenda


Registreren van thuiswerk- en kantoordagen


Opstellen en bewaken van budgetten en begrotingen


Vastleggen van aantallen per tijdseenheid


Vastleggen van uurtarieven


Inzicht hebben via dashboard en rapportages


Controle op registraties via audit trail


Koppelen met agenda


API


Optionele uitbreidingen

Koppelen met financiële systemen


Exporteren naar Business Intelligence systemen

Meer over Tim Start?

Informatie aanvragen

Informatie over Tim Start aanvragen

Naast de mogelijkheden van Start biedt Plus extra functies op het gebied van HR-zaken. 

Alles van START + onderstaande functies:


Opstellen van roosters en/of zelfroosteren


Berekenen van verlofbudgetten


Aanvragen en vastleggen van verlof, ziekte, etc.


Declareren en fiatteren van onkosten


Registreren en fiatteren van overwerk


Aangeven of je aan- of afwezig bent


Optionele uitbreidingen

Koppelen met financiële systemen


Exporteren naar Business Intelligence systemen


Koppelen met HRM systemen


Koppelen met klok systemen

Meer over Tim Plus?

Informatie aanvragen

Informatie over Tim Plus aanvragen

Dit is de meest uitgebreide vorm van Tim en omvat alles wat je nodig hebt om jouw team effectief en efficiënt te organiseren.

Alles van PLUS + onderstaande functies:


Taken plannen met overzichtelijk planbord


Rekening houden met roosters, agenda, verlof, ziekte,


Krijgen van tijdschrijfsuggesties vanuit je planning


Optionele uitbreidingen

Koppelen met financiële systemen


Exporteren naar Business Intelligence systemen


Koppelen met HRM systemen


Koppelen met klok systemen

Meer over Tim Compleet?

Informatie aanvragen

Informatie over Tim Compleet aanvragen

Koppelingen

Je kunt Tim integreren met tientallen backoffice systemen op het gebied van o.a. HRM, financiën, projecten, agenda, business intelligence, toegangscontrole en klokken. Zo hoef je niet onnodig meerdere keren dezelfde gegevens in te voeren. En door systemen aan elkaar te koppelen krijg je meer overzicht en controle.

Applicaties kunnen standaard gebruikmaken van onze webservices API en de tekst import/export functionaliteit. Benieuwd of een niet-standaard applicatie te koppelen is of staat de ontwikkelaar waar je mee wilt koppelen er niet tussen? Laat het ons weten.

Continu verbeteren

De Plan-Do-Check-Act cyclus

De Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus is dé tool voor organisaties die continu willen verbeteren. Organisaties die dit internationaal bekende model gebruiken worden steeds slimmer. Daarnaast leren hun medewerkers sneller en worden zij wendbaarder.

Hoe werkt dit bij Tim?

Tim ondersteunt de PDCA-cyclus volledig. Zo kan elke medewerker zijn eigen werkwijze beoordelen en verbeteren. Met deze informatie kun je als manager analyses uitvoeren en ook de hoger gelegen processen sturen. Op deze manier werk je als hele organisatie continu aan de kwaliteit van de organisatie.

Klanten aan het woord
Gemeente Soest

“TimEnterprise bespaart ons aanzienlijk veel tijd en moeite.”

TU Delft

“Met TimEnterprise kunnen wij ons gemakkelijk verantwoorden richting overheid en externe opdrachtgevers.”

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres