HRM integratie

Het HRM systeem is de bron voor de medewerkersgegevens, het is dus logisch dat TimEnterprise zich laat leiden door het HRM systeem. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden van onze HRM integratie.

Volledige integratie met veelgebruikte HRM-oplossingen

TimEnterprise biedt volledige integratie met veelgebruikte HRM-oplossingen zoals Visma/Raet HR Beaufort, ADP Workforce, AFAS Profit HRM en Centric Motion.

Ook beschikt Tim over een API waar andere oplossingen gemakkelijk op aan kunnen sluiten. Met deze HRM integratie hoef je gegevens slechts één keer in te voeren, of het nu in TimEnterprise of in het HRM systeem is. Personeelsgegevens zoals naam, geboortedatum, afdelingslidmaatschappen etc. worden automatisch overgenomen in TimEnterprise. Op die manier is TimEnterprise altijd actueel omdat mutaties van contractuele gegevens, afdelingswisselingen of dienstverbanden altijd direct worden doorgevoerd.

Dit zorgt er voor dat fouten worden voorkomen doordat handmatige mutaties niet meer nodig zijn en wordt de tijd voor applicatiebeheer beperkt. 

We werken nauw samen met verschillende HRM-leveranciers om ervoor te zorgen dat de integraties betrouwbaar blijven werken en meegroeien met alle verbeteringen aan de diverse oplossingen.

Verlof in het HRM systeem of in Tim

De HRM integratie kan flexibel met verlof omgaan zodat elke organisatie de keuze heeft om verlofberekening en registratie in het HRM systeem plaats te laten vinden of dit juist volledig in TimEnterprise te beheren <link naar verlofbereking>

In beide situaties zorgt Tim er uiteraard voor dat het opgenomen verlof in Tim zichtbaar is zodat de uurverantwoording sluitend is en het (eventuele) plusurensaldo van de medewerker helemaal klopt. 

Bovendien kunnen verlof- en ziekmeldingen zelfs automatisch in de agenda worden geplaatst via een agendakoppeling met Exchange/Microsoft 365 of Google Calendar <link naar agenda-integratie>. Dit scheelt dan ook de medewerker weer een dubbele registratie.

Kracht van gecombineerde gegevens

Door de informatie uit het HRM systeem te combineren met gegevens in Tim ontstaat er een applicatie die van nog grotere meerwaarde is voor de organisatie.

Doordat je bijvoorbeeld de werkroosters, de aanwezigheidsregistratie, geplande en ongeplande afwezigheid, detailplanning, gewerkte en begrote uren samenvoegt wordt Tim een bron van informatie voor medewerkers, leidinggevenden, projectleiders of financieel controllers.

Wat zijn de voordelen van de HRM integratie van Tim?

Eenmalige invoer, meervoudig gebruik.

Geen dubbele gegevensinvoer meer. Dit bespaart zowel de applicatiebeheerder als de medewerker tijd en voorkomt fouten.

Logisch gegevensbeheer

Beheer je gegevens in de meest logische applicatie en combineer de beste systemen en gegevens op ieder gebied. Op deze manier gebruik je van elke applicatie de sterke punten en hoef je de basisgegevens maar op één plek vast te leggen. Je weet zeker dat alle applicaties met dezelfde gegevens werken.

Flexibele inrichting van de integratie

Je blijft flexibel in de keuze welke gegevens je waar vastlegt. De integratie is naar eigen wens in te richten wat je wel en niet wilt overnemen uit het HRM systeem.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres