Auditlog

We begrijpen dat het belangrijk is om een overzicht te hebben van wie wat heeft geregistreerd en wanneer. Zeker als het om subsidies gaat. Daarom hebben we een handige functie ingebouwd in TimEnterprise, de auditlog. Op deze pagina ontdek je alle mogelijkheden van de auditlog van TimEnterprise.

Duidelijk inzicht in elke wijziging

Met de auditlog kun je makkelijk zien wie verantwoordelijk is voor elke ingevoerde registratie. Of het nu gaat om het bijhouden van tijd of kosten, je weet altijd wie wat heeft ingevoerd en wie wat heeft goedgekeurd. Op deze manier heb je volledige openheid en kun je verantwoording afleggen over elke stap in het registratieproces. Dit is vooral handig voor accountants die duidelijkheid nodig hebben bij het controleren van de financiële gegevens, bijvoorbeeld ten behoeve van de beoordeling van de besteding van subsidiegelden.

Controle en nauwkeurigheid

Ook biedt de auditlog een manier om na te gaan hoe betrouwbaar de ingevoerde gegevens zijn en kun je vreemde waarden en afwijkingen in de gegevens identificeren. Je kunt bijvoorbeeld checken of de datum van het uitvoeren van het werk hetzelfde is als de datum van het vastleggen van de uren. Zo kun je de tijdigheid analyseren en de betrouwbaarheid van de gegevens beoordelen.

Efficiëntie en samenwerking

De auditlog is niet alleen handig voor accountants, maar ook voor interne checks. Door de gegevens te controleren en verschillen op te merken, kun je processen en samenwerkingen beter maken. Het helpt jou en je team om efficiënter te werken en mogelijke problemen snel op te lossen.

Subsidies en eisen

Omdat in de auditlog precies vastligt wie wanneer wat heeft verantwoord en gefiatteerd, weet je zeker dat aan alle eisen van de subsidieverstrekker wordt voldaan.

Vragen en antwoorden

Met de auditlog beantwoordt Tim alle (lastige) vragen van de accountant rondom de urenbesteding van (subsidie)projecten.

Snel en eenvoudig

Met slechts een paar muisklikken heeft u met de

auditlog als standaardfunctionaliteit in Tim binnen no time alle relevante informatie voor handen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres