Registreren en fiatteren

TimEnterprise is een krachtige en gebruiksvriendelijke tijdsregistratie oplossing. De kern van Tim is het dagelijks kunnen registreren en verantwoorden van je eigen uren en, als dat gewenst of vereist is, deze laten goedkeuren door leidinggevende(n).

Makkelijk en snel

Centraal in Tim staat het registratiescherm, een intuïtieve tool waarmee je uren kunt registreren en verantwoorden voor verschillende activiteiten en projecten. Dit registratiescherm is afgestemd op de individuele werkzaamheden en werkdagen van elke medewerker.

Met geautomatiseerde weergave van relevante producten en projecten op het juiste moment, zorgt Tim ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Door de eenvoudige opbouw is de verantwoording van uren gemakkelijk en kost het invullen ervan slechts minimale inspanning en tijd.

Persoonlijk en gebruiksvriendelijk

Met Tim draait alles om jouw gemak. Met een persoonlijk registratiescherm krijg je alleen de producten te zien die voor jou van toepassing zijn. Je kunt het registratiescherm aanpassen aan je eigen persoonlijke voorkeuren: van het weergeven van producten in hiërarchische structuren tot het tonen van specifieke werkdagen. Bovendien kun je jouw tijdschrijfstijl aanpassen naar uren:minuten of uren:decimalen, zoals jij dat prettig vindt. Het verbergen van minder gebruikte producten bied je de mogelijkheid om jouw registratiescherm overzichtelijk te houden.

Naadloze integratie met agenda

Tijdschrijfsuggesties vanuit jouw agenda zorgen ervoor dat jouw afspraken direct worden opgenomen in Tim. Voor de drukbezette professional betekent dit minder handmatige invoer en meer nauwkeurige tijdregistratie. Meer weten hierover:  agenda koppeling

Fiatteren op team- en projectniveau

Het goedkeuringsproces wordt geoptimaliseerd met TimEnterprise. Leidinggevenden hebben direct toegang tot de tijdregistraties van hun medewerkers, waardoor zij de ingevoerde uren makkelijk kunnen inzien, valideren en fiatteren. Correcties kunnen eenvoudig worden aangebracht, direct door de leidinggevende of door de medewerker zelf.

Fiatteren van uren kan op teamniveau plaatsvinden, waarbij de teamleider of manager de uren van het hele team goedkeurt. Maar fiatteren kan ook op productniveau worden gedaan, ideaal voor projecten. Zo kan elke projectleider zijn eigen project(en) goedkeuren. Bovendien biedt TimEnterprise flexibiliteit door een combinatie van beide goedkeuringsmethoden te ondersteunen. Het gebruiksvriendelijke fiatscherm met diverse opties en filters maakt het hele proces overzichtelijk en efficiënt.

Inzichtelijke rapportages en dashboard

Op het overzichtelijke dashboard van Tim vind je handige minirapportages die je direct inzicht geven in specifieke gegevens. Of het nu gaat om je eigen uren, projectverantwoordelijkheden, beschikbaarheid van werkplekken of vervaldatums van verlof, je hebt alles binnen handbereik. Daarnaast biedt Tim een uitgebreide en gebruiksvriendelijke rapportage tool. Je hebt géén kennis van queries nodig om zelf je rapportages samen te stellen. Meer weten hierover:  rapportages en dashboard

Krachtige auditlog

Om de nauwkeurigheid en tijdigheid van tijdsregistratie te waarborgen heeft Tim een auditlog. Met de auditlog kun je eenvoudig inzien wie wat heeft geregistreerd en gefiatteerd en wanneer. Zo biedt de auditlog een manier om tijdigheid en betrouwbaarheid van de invoer te beoordelen. Functionaliteit waar accountants veel waarde aan hechten bij de controle op subsidies. Meer weten hierover:  auditlog

De voordelen van registreren en fiatteren met Tim

Eenvoudig en snel tijd schrijven

Dankzij het intuïtieve en persoonlijke registratiescherm en de agenda-integratie wordt tijdregistratie moeiteloos en nauwkeurig.

Efficiënte workflow voor fiatteren

Flexibele goedkeuringsmethoden op team- en projectniveau bieden efficiëntie en overzicht.

Verhoogd inzicht in tijd en kosten

Door de verschillende urenoverzichten en controlemechanismen krijg je diepgaand inzicht in jouw tijdsgebruik en projectkosten, wat leidt tot beter management van arbeidstijd en effectievere beheersing van personeelskosten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres