Kengetallen

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om activiteiten bij te houden en productiviteit te

verbeteren? Dit kan via de kengetallen van TimEnterprise. Deze handige functionaliteit bied je de

mogelijkheid om nauwkeurig te meten hoeveel activiteiten je in een bepaalde tijd hebt uitgevoerd of hoeveel tijd je hebt besteed aan elke activiteit.

Functionaliteit

Je kunt een onbeperkt aantal kengetallen definiëren. Deze kengetallen kunnen worden georganiseerd in een hiërarchische structuur, zodat je gemakkelijk het overzicht kunt behouden.

Bovendien kun je elk kengetal koppelen aan één of meer producten. Hierdoor kun je specifieke productiviteitsnormen instellen, zoals het aantal per tijdseenheid of de bestede tijd per activiteit, voor elk gerelateerd product.

Registreren

Het registeren van kengetallen kan zeer gemakkelijk in zowel de web en app van TimEnterprise. Bij het verantwoorden van uren, kunnen ook aantallen worden aangegeven die horen bij die betreffende activiteiten.

Rapportages

Wil je inzicht krijgen in je gerealiseerde aantallen en deze vergelijken met de vastgelegde productiviteitsnormen? Tim biedt hiervoor uitgebreide rapportage mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk de verzamelde gegevens rapporteren en eventueel toetsen aan de gestelde normen.

Bovendien kunnen de geregistreerde aantallen direct worden gekoppeld aan andere belangrijke gegevens, zoals uren en kosten. Zo kun je de prestaties analyseren op verschillende niveaus, zoals per product, persoon, afdeling of periode.

De voordelen van kengetallen:

Helder inzicht in bestede tijd per activiteit

Met kengetallen heb je altijd een duidelijk overzicht van de tijd die je aan elke activiteit besteedt. Dit stelt je in staat om je tijd efficiënt te beheren en eventuele knelpunten in je werkproces te identificeren.

Makkelijk aantallen koppelen aan producten of projecten

Door kengetallen te koppelen aan specifieke producten of projecten, kun je de prestaties per product of project nauwkeurig volgen. Dit stelt je in staat om gerichte verbeteringen aan te brengen en de productiviteit te verhogen.

Duidelijk overzicht van productiviteit

Met kengetallen krijg je een duidelijk overzicht van je gerealiseerde productie-aantallen. Je kunt deze gegevens vergelijken met de vastgestelde normen en zo de productiviteit van jezelf, je team of je organisatie evalueren en verbeteren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres