Onkosten

Alleen beschikbaar in TimEnterprise Plus of Compleet

Of het nu gaat om een kilometerdeclaratie of de aanschaf van kantoorartikelen, met Tim kun je moeiteloos je onkosten declareren.

Declaraties indienen

Met Tim wordt het indienen van zakelijke kosten heel eenvoudig. Je kunt je kosten snel invoeren, waar nodig een bon toevoegen, en deze ter goedkeuring aanbieden aan je leidinggevende. Het is een heldere en toegankelijke manier om je uitgaven te declareren.

Koppel kosten aan projecten of activiteiten

Een nuttige functie is het verbinden van kosten aan een project of activiteit. Dit betekent dat niet alleen de afdelingsmanager een overzicht heeft van de gewerkte uren, maar ook van de kosten die daarmee samenhangen. Hierdoor heb je een nóg completer beeld van de werkelijke kosten die een project of activiteit met zich meebrengt en zie je waar de bronnen van de declaraties liggen.

Veilig

Per project of activiteit kan bepaald worden welke onkosten wel of niet gedeclareerd kunnen worden. Hierdoor wordt de kans verkleind dat medewerkers per abuis onterechte declaraties indienen. Daarnaast kan per persoon bepaald worden welke declaraties zij mogen indienen. Zo kan je bijvoorbeeld voorkomen dat iemand met een zakelijke auto kilometers declareert.

Beheren & goedkeuren van onkosten

Tim biedt managers de mogelijkheid om de ingediende kostenoverzichten te beheren en goed te keuren. Wanneer een medewerker zijn of haar kosten indient, krijgt de manager hier een melding van. Met één klik kan de manager de kosten goedkeuren. Op deze manier worden alle kosten op één plek beheerd, wat het proces duidelijk en overzichtelijk maakt voor zowel de manager als de medewerker.

Export

Door de diverse koppelingen waar Tim over beschikt kan je de kosten gemakkelijk exporteren naar een HRM of financieel systeem. Dit voorkomt het handmatig invoeren in een van deze systemen en vergroot daarmee het gemak van minimale handelingen en de betrouwbaarheid van de gegevens.

De voordelen van onkosten

Snel en eenvoudig

Dankzij de laagdrempelige en eenvoudige manier van declareren is het indienen van onkosten een eenvoudig en efficiënt proces.

Snel inzicht

Alle kosten worden overzichtelijk per product of project weergegeven, waardoor je snel inzicht hebt in de gemaakte uitgaven.

Veilig

Doordat onkosten te koppelen zijn aan personen en aan activiteiten of projecten, zorg je ervoor dat er niet per abuis verkeerde declaraties worden gedaan. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van ingediende declaraties.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres