Financiële integratie

TimEnterprise biedt een unieke financiële integratie om uren naar het financiële systeem te exporteren. Met het generieke mechanisme kan eenvoudig een koppeling worden gerealiseerd met elke gewenste applicatie. Daarnaast biedt Tim ook verschillende kant-en-klare verbindingen voor specifieke systemen zoals Exact, Centric, PinkRoccade en Unit4.

Maximale flexibiliteit

Bij TimEnterprise kun je de structuur baseren op informatie uit je financiële systeem. Daarna heb jij de vrijheid om de inrichting van Tim verder te verfijnen of aan te passen, terwijl de integriteit van de koppeling behouden blijft. Zo kun je bijvoorbeeld extra dimensies of details toevoegen in Tim, zonder je financiële systeem te belasten.

TimEnterprise bepaalt de kosten op basis van een geavanceerd tariefsysteem en verzamelt alle gegevens tijdens het koppelen, precies zoals jij dat wilt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alleen de uren te exporteren en de kosten daarna door het financiële systeem te laten berekenen.

Welke gegevens kan je exporteren naar je financieel systeem?

Urenverantwoording

De urenregistratie op activiteiten en projecten, waarbij je zelf kunt aangeven welke uren wel en niet geëxporteerd moeten worden, is op te splitsen per project, afdeling of individu.

Onkostenregistratie

De vastgelegde onkosten per medewerker kunnen eenvoudig worden geëxporteerd voor uitbetaling aan de medewerker. Als de onkosten aan een project zijn gekoppeld, kunnen deze kosten ook direct aan dat project worden toegewezen.

Overwerk

Dankzij het slimme mechanisme van de financiële integratie, dat voorkomt dat uren dubbel geëxporteerd kunnen worden, wordt overwerk op dezelfde manier geëxporteerd, maar kan de export worden gebruikt voor het HRM-pakket.

Begrotingen & begrotingswijzigingen

Het opstellen van de begroting en eventuele wijzigingen daarin kunnen in Tim worden vastgelegd. Als deze begrotingen ook in het financiële systeem moeten worden verwerkt, kan de financiële integratie deze wijzigingen doorgeven. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat er geen verschillen ontstaan.

Wat zijn de voordelen van de financiële integratie met Tim?

Incompleetheid is geen probleem

Zelfs als niet alle registraties volledig of goedgekeurd zijn, kun je de delen die wel in orde zijn gemakkelijk exporteren.

Zodra de ontbrekende gegevens zijn bijgewerkt, kun je de betreffende periode opnieuw exporteren, waarbij alleen de verschillen worden opgenomen.

Slimme foutafhandeling

Als een import niet slaagt, kun je dit makkelijk ongedaan maken in TimEnterprise. De gegevens worden dan opnieuw beschikbaar voor aanpassingen.


Met behulp van de regelnummers kun je snel de oorzaak van het probleem identificeren en oplossen.

Integriteit gewaarborgd

Eenmaal geëxporteerde data kunnen niet meer gewijzigd worden, maar je kunt wel correcties aanbrengen die in een volgende export worden opgenomen als een correctieboeking. Met Tim kun je precies traceren welke gegevens wanneer zijn geëxporteerd, dankzij verschillende beschikbare rapportages.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres