TimEnterprise trainingen

Het trainingsaanbod

Basis training

De hoofdfunctie van het registreren van uren is uiteraard om verantwoording af te leggen. Waardevol om aan de opdrachtgever, investeerder, subsidieverstrekker of andere belanghebbenden exact te laten zien hoeveel tijd je waaraan hebt besteed. Bekijk via de onderstaande knop de training.

Gevorderde training

Heb jij de juiste bezetting? Zijn er werkpatronen waar je op in kunt spelen? Hoe is het bij jou met verlof en ziekte geregeld? En wanneer zijn medewerkers aanwezig? Allerlei belangrijke zaken waar je met Tim grip op hebt. Bekijk via de onderstaande knop de training.

In-house trainingen

Aenova kan trainingen door één van onze bevlogen consultants ook bij jou op locatie verzorgen. Een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar) wordt dan door jou geregeld en wij zorgen voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise. De investering voor deze in-house trainingen bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

IN-HOUSE TRAINING AANVRAGEN

In-house training aanvragen


Timplementatie Check

Onze Timplementatie Check biedt de mogelijkheid om een consultant eens met de stofkam door de inrichting van Tim te laten gaan. De consultant kijkt mee, stelt vragen aan de applicatiebeheerder en komt daarna met uitgebreid rapport met aanbevelingen voor eventuele verbeteringen in Tim.

De Timplementatie Check kan al uitgevoerd worden vanaf 395 euro (excl. BTW).

CHECK AANVRAGEN

Timplementatie check aanvragen


Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres