Dagplanning

Beschikbaar in TimEnterprise Plus en Compleet

Beschikt jouw afdeling over voldoende personeel met de juiste vaardigheden om alle benodigde taken uit te voeren? Met Tim kun je eenvoudig en snel de juiste mensen toewijzen aan de juiste taken, op het juiste moment.

Eenvoudige planningsmogelijkheden 

Dankzij onze dagplanning-functie kun je eenvoudig planningen opstellen voor je gehele organisatie of specifieke teams. Of je nu op zoek bent naar bepaalde vaardigheden of specifieke medewerkers, deze tool voorkomt dat belangrijke taken onbemand blijven of dat medewerkers overbelast raken. Met ons elektronische planbord krijgen planners een duidelijk overzicht van de beschikbare medewerkers voor specifieke taken.

Medewerkers beschikbaarheid

Met Tim kun je de werkpatronen van medewerkers vastleggen, inclusief afwezigheden zoals verschillende vormen van verlof en ziekte. Deze informatie is altijd direct beschikbaar voor de planner in het planbord, zodat ze kunnen plannen op basis van de meest actuele beschikbaarheid van medewerkers.

Competenties

Binnen teams kunnen mensen verschillende competenties en competentieniveaus hebben. Tim stelt je in staat om rekening te houden met de vereiste vaardigheden en hierop te filteren. Hierdoor ben je verzekerd dat taken niet alleen op tijd worden uitgevoerd, maar ook door de juiste persoon met de benodigde vaardigheden.

Synchronisatie met externe agenda 

Je kunt de dagplanning eenvoudig synchroniseren met externe agenda's. Hierdoor kunnen planners rekening houden met externe afspraken bij het maken van de planning. Een definitieve planning kan voor eindegebruikers worden weergegeven in zowel de agenda als in de Tim app. Bovendien worden voor geplande taken suggesties in het weekbriefje weergegeven, waardoor urenregistratie nog eenvoudiger wordt.

Optimale benutting van beschikbare capaciteit 

Dankzij rapportages kun je de geplande uren vergelijken met de geregistreerde werkelijke uren. Dit biedt planners een duidelijk inzicht in hoe goed de planning overeenkomt met de realiteit. Hierdoor kunnen toekomstige planningen nog efficiënter worden gemaakt, waardoor de beschikbare capaciteit optimaal wordt benut.

De belangrijkste voordelen van de Tim dagplanning functie

Snel en eenvoudig plannen

Snelle en eenvoudige planning met direct inzicht in de beschikbaarheid van geschikt personeel.

Integraties

Naadloze integraties met roosters, agendaplanning en verlof- en ziekteregistratie voor probleemloze planning en tijdregistratie.

Optimale benutting van capaciteit

Verbeterde efficiëntie en capaciteitsbenutting dankzij vergelijking van geplande en werkelijke uren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres