Totalmobile: Een gloednieuwe brochure

totalmobile brochure van aenova buitendienst gemeente software

Totalmobile is één van de producten die wij inzetten om meerde waarde uit tijd te halen. Deze software zorgt ervoor dat buitendienst medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan. Deze applicatie draagt bij aan het milieu, jullie tijd en daarmee reduceert het ook de kosten. Genoeg redenen om een brochure te maken. 

Hoe dit precies bijdraagt kun je lezen door hieronder op de knop te klikken. 

 

Wat staat er allemaal in de brochure van Totalmobile? 

De brochure geeft een duidelijk inzicht in het effect dat onze software op een gemeente of organisatie kan hebben. Ondanks de toename van het mobiele werken wordt de dienstverlening nog steeds belemmerd door inefficiënte processen. Papierwerk, administratie, onvoldoende of niet volledige informatie en onnodig heen en weer reizen. 

Lees terug hoe Totalmobile een oplossing kan bieden op de bovenstaande belemmeringen. De medewerker is de belangrijkste troef van elke servicegerichte organisatie. Daarom is het van vitaal belang dat de medewerkers toegang hebben tot de juiste technologieën om zo de best mogelijk service te leveren. Een goede service begint bij een duidelijke opdracht. 

Heb je nog vragen over onze brochure? Dan mag je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@aenova.nl