TotalMobile Basis Training

Leer de basis in deze essentiële training.

Win tijd
Leer de basis
Werk sneller
Snel leren werken in TotalMobile

“Een stevig fundament in 1 dag”

Investering: €1000,-

Een praktische training voor (beginnende) TotalMobile applicatiebeheerders. In deze training belichten we niet alleen de functionele kant van de software (alle basismogelijkheden), maar gaan we ook in op de toepassing in de dagelijkse praktijk.

De training wordt toegespitst op jouw situatie en vindt plaats in jouw TotalMobile omgeving, bij jou op locatie of remote.

TRAINING AANVRAGEN

Totalmobile Basis Training aanvragen


Wat leer ik tijdens de basis training?

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse praktijk en belichten de functionele kant van de software. Hierdoor beheers je na de training de basismogelijkheden, zoals onder meer het:

  • Aanmaken van nieuwe medewerkers
  • Het toekennen van rechten
  • Het maken en aanpassen van formulieren
  • Het aanmaken van en werken met voorgedefinieerde lijsten
  • Het gebruik van TotalMobile
  • Uitrollen van aanpassingen en nieuwe formulieren


Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen voorkennis van TotalMobile nodig.

Is de basis training iets voor mij?

De TotalMobile Basis training is bestemd voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met TotalMobile.

Van wie krijg ik de basis training?
Frank van Aenova

Hi, mijn naam is Frank. Mensen enthousiast aan de slag zien gaan met net opgedane kennis, daar word ik blij van! Voor mij is het belangrijk dat er tijdens een training ruimte is voor vragen, het (durven) maken van fouten en natuurlijk een gezellige sfeer. Waar mag ik jou mee helpen?

Frank / Aenova

Veelgestelde vragen
Hoe integreert Totalmobile met backoffice systemen?

TotalMobile wordt standaard geleverd met een volledige XML bericht gebaseerde, SDK (Software Development Kit). Uiteraard leveren wij support om alle integratievormen, bijvoorbeeld Web Services, FTP of bestandsuitwisseling toe te passen om ook met jouw systemen gegevens uit te wisselen.

Kan Totalmobile gegevens uit meerdere systemen tegelijk halen?

Ja. TotalMobile kan gegevens uitwisselen met zo veel systemen als nodig is. Zowel heen als terug. Eén van de voordelen van deze benadering is dat gegevens uit meerdere systemen tegelijk worden gepresenteerd aan de eindgebruiker. Dit als onderdeel van het naadloze proces waar de medewerker direct toegang krijgt tot de informatie die hij of zij nodig heeft om het werk uit te voeren.

Welke API's hebben jullie?

Totalmobile levert de eigen adapter API. Dit is een SDK ondersteund .NET API, welke wordt gebruikt om integraties te schrijven. Wij leveren ook adapters die worden gebruikt voor Web Services, e-mail, File System, POST en FTP die het mogelijk maken om XML-berichten te sturen en te ontvangen, met minimale ontwikkelingsinspanningen. De Totalmobile-integratie server ondersteunt de toepassing van XSLT-berichten. Als onderdeel van de SDK leveren wij ook een data synchronisatie API, om gegevens te synchroniseren met de verschillende backoffice systemen.

Met welke systemen kunnen jullie integreren?

Totalmobile kan met bijna ieder backoffice systeem integreren. Als je wilt weten of ook jouw systemen met Totalmobile kunnen koppelen, neem dan contact met ons op.

Hoe veilig zijn de gegevens?

Héél veilig. Alle lokale data zijn AES256 versleuteld op een manier dat deze enkel toegankelijk is voor de geselecteerde gebruiker, op het bekende mobiele apparaat, binnen TotalMobile. Alle data is daarnaast AES256 SSL versleuteld tijdens data uitwisseling, door middel van een RSA2048-sleutel. Ook worden gemaakte foto’s niet in de galerij van het toestel bewaard, maar alleen binnen Totalmobile.

Welke apparaten en software ondersteunen jullie?

Totalmobile werkt op Android, iOS en Windows.

Hoe eenvoudig is het om werkzaamheden in te plannen en te roosteren?

Ronduit makkelijk. Als je backoffice systeem niet de mogelijkheid heeft om werk in te roosteren, dan heeft Totalmobile een eenvoudige webbased planomgeving die het mogelijk maakt om te filteren op werktypes en medewerkers, locaties van taken te bekijken en gebruikers met drag-and-drop in te plannen in de agenda.

Wat gebeurt er met informatie die gedurende de dag verandert?

Informatie die gedurende de dag verandert, zoals bezoekinformatie, kan altijd worden geüpdatet. Wij leveren integratie berichten om dit mogelijk te maken en automatisch in te stellen.

Kun je op afstand het apparaat of de gegevens vergrendelen?

Totalmobile beveiligt de eigen informatie dusdanig, dat jij je niet druk hoeft te maken over het beheer van het apparaat. Dit sluit naadloos aan bij het BYOD werken (Bring Your Own Device), waar gebruikers zelf hun apparaat kiezen. Totalmobile heeft de mogelijkheid om informatie op een apparaat uit te laten schakelen door een beheerder, of automatisch nadat een apparaat voor een te lange tijd offline is geweest. Om het apparaat te ‘killen’, zou MDM (Mobile Device Management) software noodzakelijk zijn, maar dit is niet benodigd om de oplossing te gebruiken.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres