Totalmobile's functies

Je collega’s van de buitendienst optimaal inzetten met de mobiele tool van Totalmobile

De mogelijkheden van TotalMobile

Met TotalMobile hebben je mobiele werkers altijd en overal direct toegang tot de juiste informatie. Je kunt elk bedrijfsproces digitaliseren in een handomdraai, ongeacht platform of apparaat. De medewerker vult digitale formulieren direct in, verkrijgt actuele achtergrondinformatie en legt zelf nieuwe informatie vast, zowel on- als offline.

Natuurlijk kunnen foto’s, handtekening en GPS locatie worden toegevoegd. Centraal monitor je de voortgang en je hebt meteen inzicht in alle geleverde werkzaamheden. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

  • Mobile workforce management
  • Dynamisch roosteren
  • Analyseren en bedrijfsinzichten
Mobile workforce management
Dynamisch roosteren
Analyseren en bedrijfsinzichten
Demo afspraak maken?

Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op en inrichten voor de specifieke situatie van jouw organisatie. Wil jij ontdekken wat TotalMobile voor jou kan betekenen? Wij plannen graag een afspraak met je om een demo te geven.

DEMO AANVRAGEN

Totalmobile demo aanvragen


Krachtige platform functies

Veiligheid

Onze klanten vertrouwen ons zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie toe. Vitale patiëntgegevens, gegevens van lokale overheden en regelgevingsformulieren zijn slechts enkele voorbeelden van de essentiële gegevens van onze klanten. We nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus. De volledige 256-bits AES-codering en native-ontwikkeling die optimaal gebruikmaken van de ingebouwde beveiligingsfuncties zorgen voor een optimale beveiliging.

Mendel / Artificial Intelligence

Hoe kunnen we het plannen zo eenvoudig en efficient mogelijk maken? Dat was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de planningsfunctionaliteit. Het doel was om hiervoor kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence / AI) in te zetten. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van Mendel: de unieke AI planningsassistent van TotalMobile, die helpt bij het optimaal plannen van de juiste mensen en middelen. Je kunt zelf kiezen in welke mate je Mendel wil vragen je bij het plannen te assisteren: volledig automatisch, adviserend of volledig zelf plannen.

Sense / Internet of Things

Niet alleen mensen zijn online, ook dingen. Denk aan machines, auto’s, horloges, de thermostaat en de koelkast. Alles is met elkaar verbonden en met het internet, Dat maakt het mogelijk om allerlei data te verzamelen, analyseren en delen.

Sense van TotalMobile monitort met internet verbonden apparaten en sensoren en geeft onmiddellijk aan of iets afwijkend is. In tegenstelling tot veel systemen die alleen maar signaleren, kan TotalMobile ook direct taken opstarten en eventueel mensen automatisch inplannen om de situatie op te lossen.

Data Warehouse

TotalMobile beschikt over een kant-en-klare centrale database die snel en eenvoudig toegang geeft tot vastgelegde gegevens. Zo kun je snel en eenvoudig inzicht krijgen in resultaten en KPI’s en kun je waar nodig bijsturen.

Integraties

TotalMobile heeft API’s die het voor klanten gemakkelijk maken om TotalMobile te integreren met andere applicaties. TotalMobile ondersteunt alle gangbare standaarden in de markt.

Veelgestelde vragen
Hoe integreert Totalmobile met backoffice systemen?

TotalMobile wordt standaard geleverd met een volledige XML bericht gebaseerde, SDK (Software Development Kit). Uiteraard leveren wij support om alle integratievormen, bijvoorbeeld Web Services, FTP of bestandsuitwisseling toe te passen om ook met jouw systemen gegevens uit te wisselen.

Kan Totalmobile gegevens uit meerdere systemen tegelijk halen?

Ja. TotalMobile kan gegevens uitwisselen met zo veel systemen als nodig is. Zowel heen als terug. Eén van de voordelen van deze benadering is dat gegevens uit meerdere systemen tegelijk worden gepresenteerd aan de eindgebruiker. Dit als onderdeel van het naadloze proces waar de medewerker direct toegang krijgt tot de informatie die hij of zij nodig heeft om het werk uit te voeren.

Welke API's hebben jullie?

Totalmobile levert de eigen adapter API. Dit is een SDK ondersteund .NET API, welke wordt gebruikt om integraties te schrijven. Wij leveren ook adapters die worden gebruikt voor Web Services, e-mail, File System, POST en FTP die het mogelijk maken om XML-berichten te sturen en te ontvangen, met minimale ontwikkelingsinspanningen. De Totalmobile-integratie server ondersteunt de toepassing van XSLT-berichten. Als onderdeel van de SDK leveren wij ook een data synchronisatie API, om gegevens te synchroniseren met de verschillende backoffice systemen.

Met welke systemen kunnen jullie integreren?

Totalmobile kan met bijna ieder backoffice systeem integreren. Als je wilt weten of ook jouw systemen met Totalmobile kunnen koppelen, neem dan contact met ons op.

Hoe veilig zijn de gegevens?

Héél veilig. Alle lokale data zijn AES256 versleuteld op een manier dat deze enkel toegankelijk is voor de geselecteerde gebruiker, op het bekende mobiele apparaat, binnen TotalMobile. Alle data is daarnaast AES256 SSL versleuteld tijdens data uitwisseling, door middel van een RSA2048-sleutel. Ook worden gemaakte foto’s niet in de galerij van het toestel bewaard, maar alleen binnen Totalmobile.

Welke apparaten en software ondersteunen jullie?

Totalmobile werkt op Android, iOS en Windows.

Hoe eenvoudig is het om werkzaamheden in te plannen en te roosteren?

Ronduit makkelijk. Als je backoffice systeem niet de mogelijkheid heeft om werk in te roosteren, dan heeft Totalmobile een eenvoudige webbased planomgeving die het mogelijk maakt om te filteren op werktypes en medewerkers, locaties van taken te bekijken en gebruikers met drag-and-drop in te plannen in de agenda.

Wat gebeurt er met informatie die gedurende de dag verandert?

Informatie die gedurende de dag verandert, zoals bezoekinformatie, kan altijd worden geüpdatet. Wij leveren integratie berichten om dit mogelijk te maken en automatisch in te stellen.

Kun je op afstand het apparaat of de gegevens vergrendelen?

Totalmobile beveiligt de eigen informatie dusdanig, dat jij je niet druk hoeft te maken over het beheer van het apparaat. Dit sluit naadloos aan bij het BYOD werken (Bring Your Own Device), waar gebruikers zelf hun apparaat kiezen. Totalmobile heeft de mogelijkheid om informatie op een apparaat uit te laten schakelen door een beheerder, of automatisch nadat een apparaat voor een te lange tijd offline is geweest. Om het apparaat te ‘killen’, zou MDM (Mobile Device Management) software noodzakelijk zijn, maar dit is niet benodigd om de oplossing te gebruiken.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres