TotalMobile trainingen

Het trainingsaanbod

Basis training

Als beginnend Totalmobile applicatiebeheerder is het natuurlijk prettig als je niet alles zelf hoeft uit te vogelen. Daarom bieden wij een basistraining aan die is toegespitst op jullie situatie. Hierbij leer je de belangrijkste functionaliteiten beheersen voor het uitvoeren van je applicatiebeheerderstaken.

Deze training is vooral bedoeld als je als applicatiebeheerder voor het eerst met Totalmobile te maken krijgt óf als aanvulling op de training on the job die je hebt gehad tijdens de implementatie van Totalmobile.

Gevorderde training

Het gebruik van een applicatie kan altijd leiden tot vragen en de wens tot verdere verdieping. Het kan je helpen om je kennis over functies die je minder gebruikt weer even op te frissen en om je nieuwe inzichten te geven. Zeker omdat de ontwikkeling van de Totalmobile en jouw organisatie nooit stilstaan.

Zo zorg je dat de applicatie optimaal blijft aansluiten op jullie processen en kan het leiden tot nieuwe inzichten en daarmee een nog betere benutting van de uitgebreide m

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres