TotalMobile Gevorderde Training

Verdiep je kennis van TotalMobile en haal alles uit de tool.

Win tijd
Verdiep je kennis
Haal alles eruit
Beter werken met TotalMobile

“Bij deze training staan alle vinkjes aan”

Investering: €1000,-

Een praktische training voor meer ervaren TotalMobile applicatiebeheerders. Na deze training bij jou op locatie in jouw eigen vertrouwde TotalMobile omgeving ben je in één dag weer helemaal bij.

De training wordt toegespitst op jouw situatie en vindt plaats in jouw TotalMobile omgeving, bij jou op locatie of remote.

TRAINING AANVRAGEN

Totalmobile Gevorderde Training aanvragen


Wat leer ik tijdens de gevorderde training?

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse werkzaamheden. Zo ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan en beheers je onder andere:

  • Bestaande functionaliteiten worden waar nodig nog een keer uitgelegd
  • Hoe je om moet gaan met organisatie-/proceswijzigingen
  • Huidige inrichting wordt vergeleken met de huidige situatie
  • Nieuwe functionaliteiten worden besproken
  • Ervaringen, oplossingen en ideeën van vergelijkbare klanten worden besproken

Voorkennis:

Om de Applicatiebeheer TotalMobile training te volgen is het aan te raden dat je eerst de Totalmobile Basis training volgt.

Is de gevorderde training iets voor mij?

De training is bestemd voor applicatiebeheerders van Totalmobile die zich graag verder willen verdiepen in de mogelijkheden van de software en hoe dit in de dagelijkse praktijk is toe te passen.

Van wie krijg ik de basis training?
Frank van Aenova

Hi, mijn naam is Frank. Mensen enthousiast aan de slag zien gaan met net opgedane kennis, daar word ik blij van! Voor mij is het belangrijk dat er tijdens een training ruimte is voor vragen, het (durven) maken van fouten en natuurlijk een gezellige sfeer. Waar mag ik jou mee helpen?

Frank / Aenova

Veelgestelde vragen
Hoe integreert Totalmobile met backoffice systemen?

TotalMobile wordt standaard geleverd met een volledige XML bericht gebaseerde, SDK (Software Development Kit). Uiteraard leveren wij support om alle integratievormen, bijvoorbeeld Web Services, FTP of bestandsuitwisseling toe te passen om ook met jouw systemen gegevens uit te wisselen.

Kan Totalmobile gegevens uit meerdere systemen tegelijk halen?

Ja. TotalMobile kan gegevens uitwisselen met zo veel systemen als nodig is. Zowel heen als terug. Eén van de voordelen van deze benadering is dat gegevens uit meerdere systemen tegelijk worden gepresenteerd aan de eindgebruiker. Dit als onderdeel van het naadloze proces waar de medewerker direct toegang krijgt tot de informatie die hij of zij nodig heeft om het werk uit te voeren.

Welke API's hebben jullie?

Totalmobile levert de eigen adapter API. Dit is een SDK ondersteund .NET API, welke wordt gebruikt om integraties te schrijven. Wij leveren ook adapters die worden gebruikt voor Web Services, e-mail, File System, POST en FTP die het mogelijk maken om XML-berichten te sturen en te ontvangen, met minimale ontwikkelingsinspanningen. De Totalmobile-integratie server ondersteunt de toepassing van XSLT-berichten. Als onderdeel van de SDK leveren wij ook een data synchronisatie API, om gegevens te synchroniseren met de verschillende backoffice systemen.

Met welke systemen kunnen jullie integreren?

Totalmobile kan met bijna ieder backoffice systeem integreren. Als je wilt weten of ook jouw systemen met Totalmobile kunnen koppelen, neem dan contact met ons op.

Hoe veilig zijn de gegevens?

Héél veilig. Alle lokale data zijn AES256 versleuteld op een manier dat deze enkel toegankelijk is voor de geselecteerde gebruiker, op het bekende mobiele apparaat, binnen TotalMobile. Alle data is daarnaast AES256 SSL versleuteld tijdens data uitwisseling, door middel van een RSA2048-sleutel. Ook worden gemaakte foto’s niet in de galerij van het toestel bewaard, maar alleen binnen Totalmobile.

Welke apparaten en software ondersteunen jullie?

Totalmobile werkt op Android, iOS en Windows.

Hoe eenvoudig is het om werkzaamheden in te plannen en te roosteren?

Ronduit makkelijk. Als je backoffice systeem niet de mogelijkheid heeft om werk in te roosteren, dan heeft Totalmobile een eenvoudige webbased planomgeving die het mogelijk maakt om te filteren op werktypes en medewerkers, locaties van taken te bekijken en gebruikers met drag-and-drop in te plannen in de agenda.

Wat gebeurt er met informatie die gedurende de dag verandert?

Informatie die gedurende de dag verandert, zoals bezoekinformatie, kan altijd worden geüpdatet. Wij leveren integratie berichten om dit mogelijk te maken en automatisch in te stellen.

Kun je op afstand het apparaat of de gegevens vergrendelen?

Totalmobile beveiligt de eigen informatie dusdanig, dat jij je niet druk hoeft te maken over het beheer van het apparaat. Dit sluit naadloos aan bij het BYOD werken (Bring Your Own Device), waar gebruikers zelf hun apparaat kiezen. Totalmobile heeft de mogelijkheid om informatie op een apparaat uit te laten schakelen door een beheerder, of automatisch nadat een apparaat voor een te lange tijd offline is geweest. Om het apparaat te ‘killen’, zou MDM (Mobile Device Management) software noodzakelijk zijn, maar dit is niet benodigd om de oplossing te gebruiken.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres