Ondersteuning

Wij bieden graag onze ondersteuning aan, zowel online als op locatie. Dit doen we op verschillende manieren, bekijk hieronder hoe wij jou hulp kunnen bieden.

Online help

Bij gebruik van Totalmobile krijg je toegang tot ons klantenportaal. Als beheerder van het klantenportaal kun je ook je eigen collega's toevoegen als contactpersoon, kun je supportmeldingen indienen en met ons samenwerken aan projecten.  

Support

Loop je ergens tegenaan in Totalmobile, heb je een vraag over een functionaliteit of kom je er ergens niet uit?


Ons Customer Service Team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via klant.aenova.nl. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 & 17:00 uur.


Soms is het gemakkelijk om even met je mee te kijken. Dit doen we dan via Microsoft Teams of met Teamviewer.

Consultancy

Onze consultants weten alles van Totalmobile en helpen je graag op weg. Of je nu net begint met Totalmobile, een nieuwe toepassing in gebruik gaat nemen of je bestaande inrichting weer eens door wilt laten lichten; onze consultants staan voor je klaar. Zowel voor technische als functionele ondersteuning.

We bieden verschillende typen dienstverlening aan:

  • Consultancy op locatie – per dagdeel
  • Consultancy online – per dagdeel
  • Consultancy of support online – per uur

Wil je meer weten of een afspraak maken? Gebruik het formulier hieronder of neem contact op met je vaste contactpersoon.

AFSPRAAK MAKEN

Consult afspraak maken


Trainingen

De Totalmobile trainingen zijn ontwikkeld voor de applicatiebeheerders die nieuw zijn met onze software maar ook voor applicatiebeheerders die al wat langer met Totalmobile werken.


Door een training haal je meer waarde uit jouw tijd maar ook meer waarde uit jullie tijd. De training geeft een goede basis of meer achtergrond in gebruik en de werking van Totalmobile.


Onze trainingen voor Totalmobile zijn op aanvraag en worden online of bij ons op locatie in Delft gegeven.

Agenda

Hier geven wij updates over ingeplande trainingen voor TimEnterprise en TotalMobile

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres