Aenova doet op 26 mei met Werkgeluklab mee aan de Geluksroute Delft

Meer werkgeluk ervaren? Volg één van de workshops!

Heb jij altijd al willen weten wat jij kunt doen om meer geluk te ervaren op je werk? Kom dan naar de workshops (Werk)Geluk van onze werkgeluk engineers Hester en Eva! Op zaterdag 26 mei gaan zij met jou aan de slag met ons bewezen model voor duurzaam werkgeluk: snel, doeltreffend, praktisch en leuk!

De Geluksroute Delft

De workshops zijn onderdeel van de Geluksroute Delft, Deze route is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, lekker koken of juist nieuwe gerechten proeven, het kan allemaal. Want geluk delen geeft altijd meer geluk!

Aenova en werkgeluk

Wist je dat bijna de helft van de Nederlanders niet gelukkig is op het werk? Steeds meer organisaties beseffen dat en realiseren zich dat medewerkers alleen op hun best kunnen functioneren als zij op hun werk gelukkig zijn. En wat is nu het mooie? Jij hebt je werkgeluk voor een groot deel zelf in de hand! Met Aenova helpen wij organisaties hun tijd goed te besteden. Werkgeluk is daar ontzettend belangrijk bij. Voor ons dé reden dat wij eerder dit jaar met ons nieuwste product Werkgeluklab van start gingen.

Wat kun je verwachten?

In ons Werkgeluklab krijg je wetenschappelijke inzichten en kun je experimenteren en leren hoe je (werk)geluk kunt vergroten. Op deze geluksroute laten wij je ervaren hoe ook jij je (werk)geluksgevoelens positief kunt beïnvloeden.

Het programma

Hester en Eva geven de workshops (Werk)Geluk op zaterdag 26 mei op ons hoofdkantoor in het centrum van Delft aan de Scheepmakerij 12. Jij bent welkom op drie momenten:

  1. Van 11:00 tot 11:45 uur.
  2. Van 13:00 tot 13:45 uur.

De inhoud van de workshops is hetzelfde, dus kom gerust wanneer het jou het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig en de workshops bieden wij gratis aan.

Nog meer geluk

Wil jij weten wat er in het weekend van 26 en 27 mei nog meer te vinden is op de Geluksroute Delft? Bekijk dan hier het programma. Onze persoonlijke favorieten zijn de Mindfulness wandeling en Boerderij Zuivel & meer. Veel geluk toegewenst!

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres