Een gratis introductie tot werkgeluk

Op 20 maart is het de internationale dag van het (werk)geluk. Ons motto is #meerwaardeuittijd en klanten van Aenova weten dat wij tijd als een kostbaar “bezit” beschouwen. Bij Aenova geloven we dat inzicht in je tijdsbesteding een mooie manier is om je doelen te bereiken én je bewust te zijn van je werkgeluk! Wist je dat wetenschappelijk bewezen is dat je je eigen werkgeluk kunt beïnvloeden?

Productiviteit kan absoluut hand in hand gaan met werkgeluk. Je moet alleen weten hoe!

Speciaal voor klanten van Aenova organiseren wij een gratis introductieworkshop waarin we ingaan op het ‘hoe’. Wij laten het je graag ervaren op deze dag van het geluk! Op 20 maart staan de deuren van ons kantoor in Delft open en kun je met (een deel van) jouw organisatie kennis maken met manieren om het werkgeluk van jouzelf, jouw collega’s en jouw organisatie te vergroten.

Benieuwd hoe jij jouw werkgeluk kunt beïnvloeden? Schrijf je in voor de gratis introductie tot werkgeluk. Neem contact op met Eva van Werkgeluklab.

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres