Het kettingboek van Werkgeluklab – De spelregels

Want geluk wil je delen

We hebben een leuk idee, het kettingboek! Er zijn (gelukkig) heel veel boeken geschreven over geluk, gelukkig zijn, werkgeluk of soortgelijke onderwerpen die in dezelfde adem genoemd kunnen worden. Je zou je dus gemakkelijk kunnen verliezen in het uitgebreide aanbod van boeken in dit genre. Misschien kunnen we jou daar mee helpen? Eva leest veel boeken die hierover gaan. Het leek ons een goed idee om deze informatie met jou te delen. Eva schrijft een artikel met een review van een boek en hoe ze de theorieën uit deze boeken toepast in haar cursus werkgeluk.

boek over geluk werkgeluk gelukkig

Kettingboek

We merken dat we steeds meer aanhangers krijgen in onze werkgeluk community. En daar delen we graag kennis en (werk)geluk mee! Als Eva aangeeft dat het boek een positieve, of moeten we zeggen gelukkige, waardering krijgt willen we het graag doorgeven. Na elke review van een nieuw kettingboek vragen we, via onze sociale media kanalen, wie interesse heeft om dit boek te lezen. Helemaal voor noppes! Nou ja, bijna dan. Want je moet er wél wat voor doen!

Wanneer jij reageert en we jou het boek toe sturen spreken we af dat jij:

♥ Een review geeft van het boek met de lab-beoordeling (zie hieronder) door een post op jouw eigen social media kanaal.
♥ Is jouw review positief? Dan geef je het boek weer door aan een volgende (werk)gelukszoeker die op haar of zijn beurt weer een volgende gelukkig(er) kan maken!

Leuk toch? Want zo blijven we geluk delen, totdat iemand besluit dat het boek geen geluk oplevert. Dan willen we het boek graag terug (de portokosten zijn natuurlijk voor ons want daar wordt niemand gelukkig van).

werkgeluklab werkgeluk gelukkig labwaardering kettingboek

Een boek waar je gelukkig van wordt? 

In het artikel vertelt Eva graag waardoor ze specifiek van dit boek gelukkiger werd. Welke theorieën worden er besproken waar je inspiratie uit kunt halen? Of worden er praktische tips gegeven waarmee jij je eigen (werk)geluk, of dat van je collega’s, kunt vergroten? In de reviews lees je waarom een boek interessant is om te lezen en als het heel inspirerend is, delen we (letterlijk) het boek. Door het symbool onderaan het artikel zie je in één oogopslag wat Eva van het boek vond.

Er zijn drie niveaus van waardering. Is de waardering: ‘gelezen’? Dan voldoet het niet aan de genoemde richtlijnen. Is het ‘interessant’? Dan word je er al behoorlijk gelukkig(er) van, maar moet je wel je best doen. Van de waardering ‘Inspirerend” worden wij heel gelukkig. Het is zo fijn om geïnspireerd te worden en een boek echt van A tot Z op te slurpen! Wanneer Eva echt gelukkig wordt van een boek ziet de foto onderaan het artikel er zo uit:

cursus werkgeluk geluk boeken lezen boekreview recensie

Geluk delen

We vinden het ontzettend leuk als jij met een idee komt. Heb jij een inspirerend boek om te reviewen door Eva? Laat het ons weten! Je kunt dit doen door contact met ons op te nemen via Werkgeluklab, via Eva of via de website van Aenova. Wist je eigenlijk al dat Werkgeluklab een onderdeel is van Aenova?

Dus, doe je mee? Wij hopen van wel!

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres