De functies van TimEnterprise

Tijdschrijven, plannen, beheren, rapporteren, enzovoort.

Meer dan alleen tijdschrijven

De mogelijkheden om tijd te plannen, beheren en sturen zijn eindeloos. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Met Tim gebruik je en betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op de specifieke situatie van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

  • Tijdsregistratie
  • Beschikbaarheid
  • Rooster en Verlof
  • Planning
  • Onkosten
  • Rapportages
Tijdsregistratie
Beschikbaarheid
Rooster en Verlof
Planning
Onkosten
Rapportages
Integraties

Je kunt Tim integreren met tientallen backoffice systemen op het gebied van o.a. HRM, financiën, projecten, agenda, business intelligence, toegangscontrole en klokken. Zo hoef je niet onnodig meerdere keren dezelfde gegevens in te voeren. En door systemen aan elkaar te koppelen krijg je meer overzicht en controle.

Applicaties kunnen standaard gebruikmaken van onze webservices API en de tekst import/export functionaliteit. Benieuwd of een niet-standaard applicatie te koppelen is of staat de ontwikkelaar waar je mee wilt koppelen er niet tussen? Laat het ons weten.

INTEGRATIE AANVRAGEN

Integratie aanvragen


Standaard op maat

Omdat elke organisatie anders is, is Tim in te richten voor elke specifieke bedrijfssituatie. Stel dat er toch nog iets te wensen overblijft, dan kunnen we samen bekijken welke aanpassingen aan de standaardsoftware nuttig en mogelijk zijn. Wij noemen dit Standaard-op-Maat.

De aanpassing wordt, ondanks dat het in zekere zin maatwerk is voor jouw organisatie, opgenomen in de standaard TimEnterprise software. Hierdoor is jouw organisatie ervan verzekerd dat de ontwikkelde oplossing ook onderhouden wordt en er geen tussentijdse maatwerkaanpassingen benodigd zijn als er nieuwe releases en updates van TimEnterprise uitkomen. Wel zo gemakkelijk.

GESPREK AANVRAGEN

Standaard-Op-Maat aanvragen


Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres