TimEnterprise

Tijdregistratie, plannen, beheren en sturen.

Tijdschrijven

Wij bij Aenova geloven dat tijd kostbaarder is dan geld. Helaas lukt het de meeste organisaties er niet in om tijd efficiënt te beheren. Dit is effectief omgaan met deze beperkte bron van waarde van levensbelang voor zakelijk succes. TimEnterprise maakt je de oplossing om je tijd te optimaliseren, te beheren en te regelen, zodat je meer resultaat haalt uit je tijd. Optimaliseer je tijd als een expert en maak meer productieve momenten. Krijg het maximale uit je kostbare tijd met TimEnterprise.

Wij bieden onze tijdregistratie software op verschillende manieren aan. 

Je kunt zelf beslissen welke versie van TimEnterprise het beste bij je organisatie past. Wil je liever de software installeren op een eigen server of ga je voor een SaaS-oplossing? Bij onze SaaS-oplossing leg je de verantwoordelijkheid bij ons en staat je data beveiligd opgeslagen volgens ISO 27001 standaarden.

Verantwoording naar derden

De hoofdfunctie van uren registratie is uiteraard om verantwoording af te leggen. Waardevol om aan de opdrachtgever, investeerder, subsidieverstrekker of andere belanghebbenden exact te laten zien hoeveel tijd je waaraan hebt besteed.

Duidelijk inzicht in beschikbaarheid

Heb jij de juiste bezetting? Zijn er werkpatronen waar je op in kunt spelen? Hoe is het bij jou met verlof en ziekte geregeld? En wanneer zijn medewerkers aanwezig? Allerlei belangrijke zaken waar je met TimEnterprise grip op hebt.

Beheers projecturen en budgetten eenvoudig

Hoe complexer het werkproces of het project, des te moeilijker is het te beheersen. Met Tim worden jouw projecturen en budgetten inzichtelijk, zodat jij daar de controle over kunt nemen. Zo weet jij of je nog op schema loopt en kun je budgetten opstellen aan de hand van eerdere vergelijkbare projecten.

Maak afspraken over resultaten

Als je doelen stelt is het zinvol dat deze haalbaar zijn en je er gericht naar toe kunt werken, ook als bijvoorbeeld de taken wijzigen. Met een goede urenverantwoording weet je of de gevraagde resultaten haalbaar zijn in de beschikbare tijd. Ook kun je inzien of de bestede uren bijdragen aan de resultaten.

Resultaatgericht werken was nooit zo makkelijk

Als de doelen en beschikbare tijd eenmaal zijn vastgesteld, is het zaak om resultaten te behalen. Met Tim weet je of je op koers ligt en of je met de juiste dingen bezig bent. Ook kun je inzichtelijk maken of je al dan niet extra uren nodig hebt en of er ergens extra capaciteit voor nodig is.

Bescherm de werkdruk van medewerkers

Als je een goed beeld hebt van de werkdruk van je medewerker, kun je deze helpen te beheersen. Heeft de medewerker een goede balans tussen werk en privé of maakt hij juist teveel overuren? Zijn de resultaat afspraken reëel of heeft de medewerker teveel op zijn bordje?

Werk constant aan betere planningen

Wil je de urenverantwoording goed inrichten, dan begint dat met een goede planning. Met Tim kun je roosters, verlof en capaciteit plannen. Ook de planning is een proces waarin je constant kunt leren en verbeteren.

Controleer facturen van derden

Op dezelfde manier dat je uren verantwoordt aan derden, wil je uiteraard ook dat derden een goede urenregistratie hanteren naar jou. Ook dit doe je met Tim.

Gemeente Ommen-Hardenberg

‘Wij gebruiken TimEnterprise in combinatie met TotalMobile. Hiermee hebben wij werkvoorbereiding, planning van medewerkers, werkbonnen, gereedmelding en urenverantwoording volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd in één proces. We besparen veel tijd en geld. En omdat medewerkers minder administratieve lasten hebben, ervaren zij meer plezier in hun werk. Bovendien dragen wij als gemeente ook nog een steentje bij aan het milieu. Geen papieren werkbonnen, urenbriefjes en tekeningen meer betekent jaarlijks 35 minder gekapte bomen!’

De functies van TimEnterprise

De mogelijkheden om tijd te plannen, beheren en sturen zijn eindeloos. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Met Tim gebruik je en betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op de specifieke situatie van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

Continu verbeteren

De mogelijkheden om tijd te plannen, beheren en sturen zijn eindeloos. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Met Tim gebruik je en betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op de specifieke situatie van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

De Plan-Do-Check-Act cyclus

De Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus is dé tool voor organisaties die continu willen verbeteren. Organisaties die dit internationaal bekende model gebruiken worden steeds slimmer. Daarnaast leren hun medewerkers sneller en worden zij wendbaarder.

Hoe werkt dit bij Tim?

Tim ondersteunt de PDCA-cyclus volledig. Zo kan elke medewerker zijn eigen werkwijze beoordelen en verbeteren. Met deze informatie kun je als manager analyses uitvoeren en ook de hoger gelegen processen sturen. Op deze manier werk je als hele organisatie continu aan de kwaliteit van de organisatie.

Veelgestelde vragen
Op welke devices kan ik TimEnterprise gebruiken?

Je kunt TimEnterprise gebruiken op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Draait TimEnterprise on premise of is er ook een SaaS optie?

Je kunt TimEnterprise lokaal op je server installeren. We hebben ook een SaaS optie waarbij je alles uit handen geeft aan ons. We hebben een handige factsheet gemaakt om alles op een rijtje te zetten.

Hoe is de veiligheid van mijn gegevens gewaarborgd als TimEnterprise in de cloud draait?

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw gegevens veilig opgeslagen staan. Ons datacenter is ISO-27001 en ISO-9001 gecertificeerd. Alle software, informatie en data worden AVG-proof in Nederland verwerkt en opgeslagen.

Klanten aan het woord
Erasmus MC

“Met TimEnterprise hebben wij meer en beter inzicht in resources.”

Gemeente Soest

“TimEnterprise bespaart ons aanzienlijk veel tijd en moeite.”

TU Delft

“Met TimEnterprise kunnen wij ons gemakkelijk verantwoorden richting overheid en externe opdrachtgevers.”

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres