Alles voor een gelukkige werkdag

Wij adviseren organisaties hoe zij hun medewerkers gelukkiger, gezonder en productiever kunnen maken.

Gelukkige medewerkers voor succesvolle organisaties

Steeds meer organisaties beseffen dat medewerkers alleen op hun best kunnen functioneren als ze op hun werk gelukkig zijn. Geen wonder dat er steeds meer onderzoek wordt gedaan naar geluk op werk en er ook steeds vaker bijvoorbeeld een Chief Happiness Officer wordt aangewezen.

Toch blijkt uit recent onderzoek dat bijna de helft van de Nederlanders niet gelukkig is op het werk. Ondanks de goede bedoelingen van organisaties blijken de inspanningen te kortstondig en niet effectief genoeg. En daar komt het Werkgeluklab bij kijken. Met een bewezen model helpen wij organisaties structureel bij te dragen aan duurzaam werkgeluk. Op een manier die snel, doeltreffend, praktisch en leuk is.

Eva van Aenova

“Iedere medewerker en elke organisatie kan werkgelukkiger worden. Talenten ontwikkelen, met plezier zinvolle doelen behalen en verbondenheid met collega’s ervaren, zijn ingrediënten die zorgen voor succesvolle mensen en organisaties.”

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab

Werkgeluklab bij MTH Talks!

MTH Talks is een online concept om actuele en relevante thema’s onder de aandacht te brengen bij ondernemers. In deze live video’s worden verschillende specialisten uitgenodigd om hun kennis te delen over een bepaald onderwerp. Wij zijn natuurlijk trots dat onze werkgelukvergroter Eva van der Last van ons initiatief Werkgeluklab is uitgenodigd voor het thema werkgeluk. Bekijk hieronder het volledige item.

Zo dragen wij bij aan jouw werkgeluk

Workshops

Met onze workshops maak je kennis met werkgeluk. Wij combineren wetenschappelijke onderbouwde informatie, met praktische en interactieve oefeningen die je alleen, samen met je team of met een groep uitvoert. Ons aanbod bestaat uit meerdere workshops met verschillende thema’s, waarbij we een duidelijk onderscheid maken tussen medewerkers en managers.

Trainingen

Tijdens onze trainingen gaan we dieper in op werkgeluk. Naast wetenschappelijke informatie en praktische oefeningen, gaan we intensief aan de slag om nieuwe vaardigheden en inzichten toe te passen. Wij bieden meerdere trainingen met verschillende thema’s aan, gericht op het aanleren van nieuw gedrag. Wergeluklab is er van overtuigd dat geluk geen doel op zich is, maar een ‘way of life’ en daar helpen we je de tijdens de trainingen graag mee!

Eva van Aenova

Coaching

Met individuele coaching helpen wij jouw concrete vragen over werkgeluk te beantwoorden. Vragen die voorbij kunnen komen zijn: Welke gewoonten kun je inbouwen die voor meer werkgeluk zorgen? Hoe ga je om met werkdruk? Wat zijn jouw talenten? En wat kun je doen als het even tegenzit? Naast het geven van wetenschappelijke inzichten, zullen wij ons focussen op jouw leer-, groei en veranderingsprocessen

"Wat ik mooi vind aan Werkgeluklab is dat het bouwt op wetenschappelijke inzichten die meteen in de praktijk zijn toe te passen. Helemaal geweldig vind ik de passie waarmee Eva en haar team dit overbrengen."

Ewout Jurgens / Student Consumer Psychology @ Universiteit Leiden

Gelukkige medewerkers zijn belangrijk

Het werkgeluk model kan voor elk type organisatie effectief zijn. Voor B2B en B2C bedrijven, profit en non-profit organisaties en voor het MKB en voor multinationals. Maar werkgeluk werkt alleen als je er als organisatie actief voor in wilt zetten. Daarom werken wij alleen met organisaties die echt in werkgeluk geloven.

Alles voor een gelukkige werkdag!

Eva van Aenova

Wil je met Werkgeluklab aan geluk werken? Stuur een mailtje naar info@werkgeluklab.nl of bel naar 015 213 61 44.

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab

Werkgeluklab inschakelen

Werkgeluklab is onderdeel van Aenova, een modern bedrijf in Delft dat met verschillende concepten, tools en diensten alles voor een gelukkige werkdag mogelijk maakt.

Met twintig (gelukkige) medewerkers draagt Aenova dagelijks (in)direct bij aan het werkgeluk van honderdduizenden medewerkers, in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Uit de wens om alle medewerkers in Nederland gelukkig te maken is Werkgeluklab geboren.

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres