Algemene voorwaarden van ICT-Office

Op alle overeenkomsten met Aenova BV zijn de algemene voorwaarden van ICT-Office van toepassing. De voorwaarden bestaan uit één algemene basismodule en zestien specifieke submodulen. De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die voor iedere transactie van belang zijn, zoals betalingsafspraken en de bescherming tegen aansprakelijkheid. In de specifieke modulen zijn bijzondere producten of diensten uitgewerkt. Onderstaand kun je de voor Aenova relevante modulen downloaden (pdf).

Algemeen
01 – Licentie voor programmatuur
03 – Onderhoud van programmatuur
04 – Application service provision, software as a service en computerservice
09 – Advisering, consultancy en projectmanagement

Disclaimer

We hopen dat de bezoekers van deze website de informatie die ze hier vinden nuttig en informatief vinden. De informatie wordt alleen aangeboden voor algemene informatieve doeleinden, zonder dat voor de juistheid ervan expliciet of impliciet een garantie wordt gegeven.

Aenova is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fouten in de informatie die via deze website toegankelijk is. Aenova is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina’s waar deze site links naar bevat.

De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van Aenova. Beeld- en videomateriaal van onze partners, zoals TotalMobile is gebruikt met hun toestemming. De informatie van deze website mag gedownload of afgedrukt worden voor persoonlijk gebruik, mits er geen veranderingen aan de pagina’s worden aangebracht en mits geen van de pagina’s wordt gebruikt in enig ander werk of in enige andere publicatie in welk medium dan ook. Geen van de pagina’s van de website van Aenova mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.

Privacyverklaring

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn. Je persoonlijke informatie behandelen wij vertrouwelijk en met de grootste zorg. Verwerking van je persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Aenova is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Je kunt deze hier downloaden. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.