vacature: JAVA SOFTWARE ONTWIKKELAARS (JR, MR of SR)

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo’n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend, softwarebedrijf.

Naar wie zijn we op zoek?

In ons development team speelt iedere individuele Software Ontwikkelaar een belangrijke rol. Waar ben jij goed in? Van welke techniek word jij blij? Met jouw onderzoekende houding en doorzettingsvermogen til jij samen met het team onze software naar een hoger plan. Wij volgen SCRUM en hebben meer dan genoeg stories op onze backlog staan waar jij je tanden in kunt zetten. De ene sprint werk je aan de backend en de andere keer aan de frontend, CI/CD of moet er bijvoorbeeld een nieuw framework of technologie onderzocht worden.

Wij gebruiken:

  • Java 11
  • Spring / Spring Boot
  • Javascript/Typescript/Flutter
  • Docker/Jenkins
  • en nog meer natuurlijk.

Verder is het van belang dat je: 

  • HBO / WO  werk- en denkniveau hebt,
  • een beetje, beetje meer of veel ervaring hebt, en
  • fulltime (40 uur) of parttime (minimaal 32 uur) beschikbaar bent.

Over onze software

Honderden? Nee, duizenden mensen gebruiken dagelijks onze software! TimEnterprise is krachtige software voor plannen, registreren, beheren en sturen van tijd en resultaten. Niet voor niets werkt zo’n 40% van de gemeenten en waterschappen met onze software. Net als TU Delft, CZ Verzekeringen, Slachtofferhulp Nederland en vele andere organisaties.

‘Leuk dat je interesse hebt in onze vacature. Als je hebt gereageerd stuur ik je gelijk een mail met de volgende stappen.’

Daniëlle

En nog even over Aenova

Wij zijn een organisatie met een dynamische, innovatieve werkomgeving en korte lijnen. De sfeer is informeel, collegiaal en we bieden onze medewerkers de mogelijkheid zich maximaal te ontplooien. Als Software Ontwikkelaar kan jij bij ons op een prachtige moderne werkplek aan de Delftse Schie, of (deels) gewoon lekker vanuit thuis, met veel flexibiliteit en tegen goede betaling, sleutelen aan onze software.

Zorg dat je erbij komt! 

Mail je sollicitatie naar d.ottink@aenova.nl en vertel waarom we jou moeten spreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze of andere vacatures wordt door geen van de Aenova collega’s gewaardeerd.