Vacature: (jr) software consultants

Graag geziene gast met luisterend oor

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo’n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend, softwarebedrijf. Met twee producten (TimEnterprise en TotalMobile) halen wij meer waarde uit tijd. En dat doen we voor zo’n 100.000 gebruikers. Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Kom dan ons team versterken!

Naar wie zijn we op zoek?

Als Software Consultant ken jij alle ins & outs van onze software. Je helpt onze klanten bij het inrichten van de software. Daarnaast ondersteun je sales, geef je trainingen, test je de software en kom je met eigen initiatieven ter verbetering van onze dienstverlening. Je bent veel buiten de deur en online. Jouw rol is cruciaal voor de klanttevredenheid en daarmee heb je dan ook een grote verantwoordelijkheid.

De ideale match

Je bent een luisterend oor, adviseur, probleemoplosser en een graag geziene gast voor onze gebruikers. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Onze software heeft vele functionele mogelijkheden, dus is het handig als je snel leert en proactief op zoek gaat naar de benodigde informatie. Je hebt dan ook een onderzoekende houding en doorzettingsvermogen. Prioriteiten stellen kan je als de beste en je werkt gestructureerd.

Verder is het van belang dat je:

  • HBO werk- en denkniveau hebt;
  • een beetje of wat meer werkervaring hebt;
  • liefde voor software hebt, of open staat voor een nieuwe liefde;
  • de Nederlandse taal schriftelijk én mondeling goed beheerst (Engels spreken is voldoende);
  • fulltime (40 uur) of parttime (minimaal 24 uur) beschikbaar bent.

‘Leuk dat je interesse hebt in onze vacature. Als je hebt gereageerd stuur ik je gelijk een mail met de volgende stappen.’

Daniëlle

Nog even over Aenova 

Wij zijn een organisatie met een dynamische, innovatieve werkomgeving en korte lijnen. De sfeer is informeel, collegiaal en we bieden onze medewerkers de mogelijkheid zich maximaal te ontplooien. Als Software Consultant krijg je een interne opleiding en de mogelijkheid om door te groeien. Naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s van Nederland bieden we een prachtige moderne werkplek aan de Delftse Schie. Deels thuiswerken kan natuurlijk ook als jij dat fijn vindt.

Zorg dat je er bij komt! 

Mail je sollicitatie naar d.ottink@aenova.nl en vertel waarom we jou moeten spreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze of andere vacatures wordt door geen van de Aenova collega’s gewaardeerd.