Aenova zoekt: Communicatieprofessional 24-40 uur

Kom jij ons verhaal vertellen?

Met ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’ kom je niet weg in onze branche. Om onze intelligente producten en diensten aan de man te brengen is intelligente communicatie nodig. En daar kom jij kijken. Onze marketingstrategieën zet jij om in meetbare communicatiedoelstellingen. Je adviseert welke communicatiemiddelen we gaan inzetten en ontwikkelt zelfstandig de communicatie-uitingen. Met onze luchtige tone of voice weet jij zelfs de meest ingewikkelde materie behapbaar te maken. Je bent een persoon die graag en makkelijk contact legt. Op die manier ben je binnen no-time de beste vrienden met onze doelgroep en weet je ze goed te bereiken. Het is vooral een pluspunt als je de softwaremarkt een beetje kent en je wilt onderdompelen in de laatste marktontwikkelingen. We vertellen onze klanten namelijk graag wat er speelt.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde communicatie hbo-opleiding en je tweede stappen als communicatieprofessional gezet. In samenwerking met ons marketingbureau maken we met elkaar de plannen waar jij vervolgens he-le-maal los op gaat! Je bent een mouwen opstroper, een enthousiast persoon, zelfstandig en initiatiefrijk. Jij weet precies hoe we on- en offline mensen kunnen bereiken en inspireren. Je maakt onze WordPress website nóg actueler, iedere keer weer (SEO) beter én regisseert onze Social Media kanalen met verschillende vormen van content. Creativiteit is your middle name en afhankelijk van jouw grafische skills verzorg je zelf onze visuele communicatie of zoek je er de juiste mensen voor.

Ons aanbod

We bieden je veel vrijheid en een afwisselende baan in een sneakervriendelijke omgeving. Naast een marktconform salaris en 24 uur per week aan flexibele werktijden, bieden we een prachtige werkplek aan de Delftse Schie, een groep leuke collega’s en natuurlijk onze vrijmibo. We houden van samenwerken en oh ja, bij ons mag je écht buiten de lijntjes kleuren!

Over Aenova

Wij zijn een organisatie met een dynamische, innovatieve werkomgeving en korte lijnen. De sfeer is informeel, collegiaal en we bieden onze medewerkers de mogelijkheid zich maximaal te ontplooien. Als communicatieprofessional krijg je een interne opleiding en de mogelijkheid om door te groeien. Naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden (zoals een collectieve pensioen regeling) en de leukste collega’s van Nederland bieden we een prachtige moderne werkplek aan de Delftse Schie.

Meer weten over de vacature?

bg_image

Eva van der Last
Directeur

Eva staat je graag te woord. Mail, neem contact op via LinkedIn of bel naar 015-2136144.

Stel je vragen aan Eva

Solliciteren?

bg_image

Daniëlle Ottink
Backoffice manager

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Mail je motivatie en cv naar Daniëlle. Vertel daarbij hoe werken bij Aenova bij gaat dragen aan jouw werkgeluk en waarom jij degene bent die onze producten naar een hoger niveau tilt. 

Solliciteren!