Vacature: COMMUNICATIE PROFESSIONAL voor 24-32 (flexibele) uren

Online minded, glimlach leverancier en beeldvormer.

Eerst even voorstellen

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo’n 20 enthousiaste collega’s tellend en vanuit kennisstad Delft opererende organisatie. Met software en knowhow halen wij meer waarde uit tijd voor onze klanten. Meer dan 250 organisaties en ruim 100.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van onze software. Onze producten en diensten bieden oplossingen voor dat ene waar we nooit genoeg van hebben: tijd. TimEnterprise helpt bij het slim en effectief plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. Met TotalMobile bespaar je tijd door altijd en overal mobiel te kunnen werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat en in het Werkgeluklab laten we klanten zien hoe zij het werkgeluk van hun medewerkers kunnen vergroten.

Kom jij ons verhaal vertellen?

Met ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’ kom je niet weg in onze branche. Om onze intelligente producten en diensten aan de man te brengen is intelligente communicatie nodig. En daar kom jij bij kijken. Onze marketingstrategieën zet jij om in meetbare communicatiedoelstellingen. Je adviseert welke communicatiemiddelen we gaan inzetten en ontwikkelt zelfstandig de communicatie-uitingen. Met onze luchtige tone of voice weet jij zelfs de meest ingewikkelde materie behapbaar te maken. Je bent een persoon die graag en makkelijk contact legt. Op die manier ben je binnen no-time de beste vrienden met onze doelgroep en weet je ze goed te bereiken. Het is vooral een pluspunt als je de softwaremarkt een beetje kent en je wilt onderdompelen in de laatste marktontwikkelingen. We vertellen onze klanten namelijk graag wat er speelt.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde communicatie hbo-opleiding en je tweede stappen als communicatie professional gezet. Je bent een mouwen opstroper, een enthousiast persoon, zelfstandig en initiatiefrijk. Jij weet precies hoe we on- en offline mensen kunnen bereiken en inspireren. Je maakt onze WordPress website nóg actueler, iedere keer weer (SEO) beter én regisseert onze Social Media kanalen met verschillende vormen van content. Creativiteit is your middle name en afhankelijk van jouw grafische skills verzorg je zelf onze visuele communicatie of zoek je er de juiste mensen voor.

Ons aanbod

We bieden je veel vrijheid en een afwisselende baan in een sneakervriendelijke omgeving. Naast een marktconform salaris en 24 uur per week aan flexibele werktijden, bieden we, naast je thuiswerkplek 😊, een prachtige werkplek aan de Delftse Schie en een groep leuke collega’s.  We houden van samenwerken en oh ja, bij ons mag je écht buiten de lijntjes kleuren!

Interesse? 

Als communicatie professional weet jij jezelf natuurlijk goed te presenteren. Wij zijn heel benieuwd naar jouw reactie die je stuurt naar Daniëlle Ottink. Voor meer informatie neem je contact op met Eva van der Last via 015 213 61 44. Natuurlijk kun je ook onze website verder bekijken voor meer informatie. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie op deze vacature heeft geen schijn van kans.

‘Leuk dat je interesse hebt in onze vacature. Als je hebt gereageerd stuur ik je meteen een mail met de volgende stappen.’

Daniëlle