Verlof en ziekte

Beschikbaar in TimEnterprise Plus en Compleet

Een gestroomlijnde manier om verlof, ziekte en andere roostercategorieën te beheren, terwijl jouw medewerkers altijd inzicht hebben in hun actuele verlofsaldi.

Aanvragen van verlof en andere roostercategorieën

Met TimEnterprise hebben medewerkers de mogelijkheid om zelf verlof en andere roostercategorieën aan te vragen, volgens de instellingen die voor jouw organisatie gelden. Of het nu gaat om een hele dag, een dagdeel, één of meerdere blokken, of vanaf een specifiek tijdstip, de software stroomlijnt dit proces voor een soepele afhandeling.

Bij het indienen van een verlofaanvraag zorgt TimEnterprise ervoor dat de toegewezen uren binnen de grenzen van het rooster blijven. Dit voorkomt verwarring en discussies over opgenomen verlof. Zodra een aanvraag is ingediend, ontvangt de leidinggevende automatisch een melding, waardoor er direct actie ondernomen kan worden.

Overzicht van aangevraagd en geaccepteerd verlof

Aangevraagde verlofuren en andere roostercategorieën worden automatisch ingevuld in de urenstaat van de medewerker. Dit biedt direct inzicht in wat er is aangevraagd en of het al door de leidinggevende is geaccepteerd. Zo behoren onduidelijkheden en misverstanden over verlofverzoeken definitief tot het verleden.

Eenvoudig ziekmeldingen registreren

Het registreren van ziekmeldingen is net zo eenvoudig. Slechts het begintijdstip van de ziekte hoeft te worden ingevuld, waarna TimEnterprise automatisch de rest voor zijn rekening neemt. Voor elke dag wordt 'Ziekte' automatisch ingevuld op het rooster van de medewerker, totdat er een betermelding wordt ingevoerd. Deze ziekteregistraties worden ook direct meegenomen in het weekoverzicht van de betreffende medewerker.

Overzichtelijke saldogegevens en agendakoppeling

Handige en inzichtelijke minirapportages op het dashboard tonen alle saldogegevens van de medewerker, inclusief de houdbaarheid. Bovendien kan verlof en ziekte direct gesynchroniseerd worden met populaire agendasystemen zoals Microsoft 365 en Google Calendar, dankzij de ingebouwde agendakoppeling.

De belangrijkste voordelen op een rij

Efficiënte workflow

Medewerkers kunnen verlof en roostercategorieën aanvragen volgens organisatie-instellingen. TimEnterprise zorgt voor soepele afhandeling, houdt zich aan roostergrenzen en stuurt meldingen naar leidinggevenden voor directe actie.

Duidelijkheid in aangevraagd verlof

Aangevraagde uren worden automatisch in medewerkers' urenstaat ingevuld. Dit verheldert de status van verzoeken en voorkomt misverstanden, met betere controle over verlofaanvragen.

Géén dubbele invoer

Verlof en ziekte kan direct gesynchroniseerd worden met populaire agendasystemen zoals Microsoft 365 en Google Calendar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Tim Enterprise?

Laat het ons weten en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Informatie aanvragen

Informatie over TimEnterprise aanvragen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres