Tijd, je meest schaarse kapitaal

Als het gaat om het managen van geld hebben de meeste organisaties zorgvuldig uitgewerkte procedures en systemen. Maar hoe zit het met tijd? Veel organisaties slagen er niet in om tijd fatsoenlijk te managen. Dit terwijl het de schaarste en waardevolste vorm van kapitaal is. Wij geloven dat je de kwaliteit ervan kunt vergroten. Daarom helpen wij organisaties om meer waarde te halen uit tijd.

Wat wij belangrijk vinden

Hans van der Last

‘Wie bewust met tijd omgaat, heeft er meer aan.’

Hans van der Last / Algemeen Directeur Aenova

Heb jij de afgelopen seconde goed besteed?

Wil je dat medewerkers consistent goede resultaten laten zien? Dan moet je er eerst voor zorgen dat er genoeg tijd beschikbaar is om hun taken te volbrengen. Vervolgens help je ze om die nuttig te besteden.

De tijd vliegt

Er moet steeds meer in minder tijd. Managers stellen zichzelf voortdurend de vraag: ‘Zijn we productief genoeg?’ Maar organisaties beseffen dat zaken als werkgeluk en beleving net zo belangrijk zijn: hoe ervaren medewerkers tijd? Het ene moment is iets saai en langdradig, het andere moment vliegt de tijd. Als organisatie heb jij hier invloed op. Zet jij medewerkers in op hun talenten? Voelen mensen zich thuis in het team? Bied jij een plezierige werkomgeving?

Aenova tijd

Hoe wij onze tijd besteden

Wij geloven dat je de kwaliteit van tijd kunt vergroten. Dit doen wij in de vorm van geld, snelheid en aandacht. Hiermee dragen we bij aan gelukkige medewerkers, productieve organisaties en tevreden klanten. Met drie oplossingen helpen we je meer waarde uit tijd te halen.

Drie producten

Wij halen meer waarde uit tijd in de vorm van geld, snelheid en aandacht. Met drie producten dragen wij bij aan het succes van organisaties, medewerkers en klanten:

bg_image


Software voor plannen, registreren, beheren en sturen van tijd en resultaten.

TimEnterprise ontdekken
bg_image


Software voor mobile workforce management.

TotalMobile ontdekken
bg_image


Workshops, trainingen en coaching voor een gelukkige werkdag.

Werkgeluklab ontdekken

Achter de schermen

Werkgeluk en productiviteit gaan hand in hand. Wij zijn zelf graag het levende bewijs ;-). Benieuwd naar onze medewerkers?

Aenova ontmoeten

Werken bij Aenova

Patrick Rosendaal

‘Tijdens mijn studie Technologie begon ik bij Aenova te werken en ik ben nooit weggegaan. Ik ga namelijk elke dag met plezier naar mijn werk en heb een hoop lol met mijn collega’s. Na bijna drie decennia voel ik nog steeds volop de vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Daarbij is er veel ruimte voor de creativiteit van ons hele team. Het feit dat we samen met regelmaat nieuwe concepten lanceren is daar misschien wel het ultieme bewijs van.’

Patrick Rosendaal / Software engineer bij Aenova (sinds 1988)

vacatures bekijken