Training:

Werkgeluk en TimEnterprise

Wat gaan we doen?

Specifiek in deze training gaan we in op de mogelijkheden die TimEnterprise biedt, om werkdruk en/of –stress te voorkomen of op te lossen. Met concrete voorbeelden zullen we tijdens deze training het optimaal gebruik van TimEnterprise toelichten en oefenen. We oefenen met het opstellen van een individuele planning, waardoor je inzicht krijgt in je werkbare uren en de geplande activiteiten. Door de daadwerkelijke realisatie naast deze planning te leggen, krijg je inzicht in mogelijke knelpunten waardoor je je eigen werkdruk goed kunt bewaken.

Ook het onderdeel werkgeluk komt aan bod in deze workshop, waarin het onderwerp werkstress terug komt. Bij gelukkig werken gaat het om het hebben van positieve emoties en plezier op het werk en ook om de voldoening van het groeien en het benutten van je eigen talent.

De informatie wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf, in tweetallen of als groep kan uitvoeren.

Na de Training ...

  •  Weet je wat werkgeluk is;
  •  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;
  •  Kun je je eigen werkgeluk vergroten;
  •  Kun je TimEnterprise vóór je laten werken;
  •  Kun je meer waarde uit je tijd halen.

Voor wie is de Training ?

Medewerkers die uren verantwoorden in het softwarepakket TimEnterprise en (hoge) werkdruk ervaren.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Werkgeluk & TimEnterprise’ duurt 3 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres