Training:

Gelukkig leidinggeven

Wat gaan we doen?

In een leidinggevende positie heb je grote invloed op het werkgeluk van medewerkers. Goed leiderschap en werkgeluk gaan namelijk hand in hand. Hoe werkgelukkig zijn jouw medewerkers? Hoe kun je het vergroten en hoe zorg je er voor dat zij aan hun eigen werkgeluk werken? In deze training kijken we naar jouw rol en de mogelijkheden die je hebt om het werkgeluk van jezelf en een ander te vergroten. Het verhogen van werkgeluk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van manager en medewerker. Want meer werkgeluk betekent minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, betere samenwerking en meer positieve energie in de organisatie! Wij houden van praktisch; de training is zo opgezet dat je direct aan de slag kunt in je eigen organisatie.

In deze training zijn de kosten van één Talenten Motivatie Analyse (TMA) per persoon inbegrepen inclusief bijbehorende rapportage.

Na de Training ...

  •   Heb je de meest recente wetenschappelijke inzichten over werkgeluk en leiderschap;
  •   Weet je de waarde van werkgeluk in organisaties: facts & figures;
  •   Weet je hoe het met jouw eigen werkgeluk staat en hoe je dat van je team of organisaties kunt meten;
  •   Weet je hoe je de talenten van je medewerkers het beste kunt inzetten;
  •   Kun je meer waarde uit je eigen tijd én die van je medewerkers halen.

Voor wie is de Training ?

De training is voor professionals in leiderschapsposities (zoals teamleiders en (senior) managers) die werk willen maken van werkgeluk voor zichzelf en hun organisatie.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Gelukkig leidinggeven’ duurt 3 dagen met minimaal een week tussen iedere nieuwe trainingsdag.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres