Disclaimer

We hopen dat de bezoekers van deze website de informatie die ze hier vinden nuttig en informatief vinden. De informatie wordt alleen aangeboden voor algemene informatieve doeleinden, zonder dat voor de juistheid ervan expliciet of impliciet een garantie wordt gegeven.

Aenova is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fouten in de informatie die via deze website toegankelijk is. Aenova is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina’s waar deze site links naar bevat.

De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van Aenova. Beeld- en videomateriaal van onze partners, zoals TotalMobile is gebruikt met hun toestemming. De informatie van deze website mag gedownload of afgedrukt worden voor persoonlijk gebruik, mits er geen veranderingen aan de pagina’s worden aangebracht en mits geen van de pagina’s wordt gebruikt in enig ander werk of in enige andere publicatie in welk medium dan ook. Geen van de pagina’s van de website van Aenova mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres