Opleiding tot werkgelukdeskundige, een drie daagse cursus

Werkgelukdeskundige in drie dagen

Na deze drie-daagse cursus Werkgelukdeskundige ben jij in staat om jouw eigen werkgeluk én het werkgeluk van jouw organisatie te vergroten. Je ontvangt een certificaat na het volgen van de gehele cursus. Het beroep van werkgelukdeskundige of -adviseur staat op nummer 2 in de ranglijst van de Nationale Beroepengids.

drie daagse cursus opleiding werkgelukdeskundige

“Werkgelukdeskundige: een beroep met toekomst”.

“De Werkgelukdeskundige is een adviseur, manager of staffunctionaris die zich richt op het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. De Werkgelukdeskundige doet dit onder andere door het geven van workshops en (team-)coaching gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies. Daarnaast deelt de Werkgelukdeskundige kennis en inzichten over gelukkig werken, of implementeert hij of zij tools of systemen waarmee de geluksbeleving van de werknemers kan worden gemeten. De Werkgelukdeskundige is al in meerdere verschijningsvormen gezien op de arbeidsmarkt, van extern adviseur tot Chief Happiness Officer”.

Aandacht voor werkgeluk is geen overbodige luxe, nu stress als beroepsziekte op nummer 1 staat. Hoe gelukkiger de medewerker, hoe minder ziekteverzuim, hoe productiever en creatiever mensen in de organisatie zijn.

Een cursus werkgelukdeskundige, hoe ziet dat eruit?

De cursus wordt georganiseerd op het kantoor van Aenova in Delft. Eva van der Last zal de drie daagse cursus verzorgen en de eerste dag vindt plaats op donderdag 20 februari 2020. De dag erna, 21 februari 2020, is de tweede cursus dag. Een maand later, vrijdag 20 maart, is de laatste dag. Hieronder staat beschreven hoe we de dagen hebben ingedeeld.

werkgeluklab werkgelukdeskundige drie daagse cursus aenova delft

Dag 1

Tijdens de eerste dag besteden we aandacht aan de theorie van werkgeluk; welke wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat werkgeluk wel degelijk positief te beïnvloeden is. Theoretische modellen worden afgewisseld met praktische en inspirerende werkvormen. Je leert hoe je de modellen kunt toepassen op jezelf en op mensen in de organisatie. Onderwerpen als flow, zingeving, de invloed van autonomie, behoefte van de mens aan verbondenheid op het werk en talentmanagement.

Dag 2

De tweede dag gaan we dieper in op de invloed die een medewerker zelf kan uitoefenen op hun eigen werkgeluk en wat de organisatie kan doen om dat te faciliteren. Onderwerpen zoals Persoonlijk Leiderschap, samenwerking van millenials en andere generaties in de organisatie, stress en werkdruk; wat kun je er mee. Welke case ga jij uitwerken?

Dag 3

Op deze terugkomdag, die een maand later plaatsvindt, passen we het geleerde toe in de praktijk; bespreken we de uitgewerkte cases en maak je een plan van aanpak voor een project om werkgeluk te kunnen vergroten.

De prijs van deze drie daagse cursus bedraagt € 1.875,50  en is inclusief 21 % BTW. Bij het annuleren van het ticket worden de servicekosten van € 31,49 niet gerestitueerd. De registratie en de tickets zijn wel overdraagbaar. De naam op het ticket hoeft dus niet overeen te komen met die van de bezoeker.

Klik op de button hieronder om de cursus “Werkgelukdeskundige” te reserveren.

[button text=”de cursus reserveren” style=”success” size=”medium” link=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-werkgelukdeskundige-76544930949?utm_campaign=new_event_email&utm_medium=email&utm_source=eb_email&utm_term=viewmyevent_button”]

Aanvullende informatie

Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het trein station Delft is het ongeveer 5 minuten lopen. Hiernaast bieden wij ook de gelegenheid om gratis te parkeren op ons eigen terrein.

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met het Aenova kantoor op: 015 213 61 44

Wanneer je inhoudelijke vragen hebt, kun je ook met Eva bellen op: 06 14 53 12 48

[wpgmza id=”1″]

 

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres