Waar TimEnterprise gebruikers blij van worden

De work management software van Aenova maakt werken makkelijker én leuker. Wij geloven dat een blije medewerker een productieve medewerker is. Maar waar worden onze gebruikers nou precies blij van? Op de speciale ‘blije medewerker’ pagina hebben we de afgelopen maanden reacties verzameld op deze vraag, zodat we onze gebruikers nóg beter leren kennen.

Blije medewerkers door automatisering
Het gebruik van onze software biedt veel voordelen. Een aantal daarvan hebben we aan onze eindgebruikers voorgelegd. Zo waren we benieuwd of de medewerker blij wordt van ‘minder administratieve lasten’, ‘minder reistijd door een slim werkrooster’ óf ‘zelf mijn werktijden bepalen’. De resultaten van dit onderzoekje heeft ons weer iets dichter bij onze eindgebruikers gebracht.

Het heft in eigen hand
Maar liefst 68% van de respondenten gaf aan blij te worden van ‘zelf mijn werktijden bepalen’. Steeds meer werkgevers bieden deze mogelijkheid en ook de wet flexibel werken die sinds 1 januari 2016 van kracht is, stimuleert flexibel werken. Veel medewerkers zoeken een gezonde balans tussen werk en privé. Uit onderzoek blijkt dat die vrijheid en verantwoordelijkheid werknemers aanzienlijk gemotiveerder, gelukkiger en productiever maakt. Veel managers worstelen met het sturen van die nieuwe vrijheid. Wij geloven dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen, waarbij TimEnterprise een onderdeel van deze succesformule is.

Minder administratie en reistijd
De overige 32% van de respondenten gaf aan vooral blij te worden van efficiënter werken. Dit wordt verdeeld in 26% die liet weten blij te worden van ‘minder administratieve lasten’ en 6% die liever ‘minder reistijd door een slim werkrooster’ ziet.

Veel organisaties moeten door bezuinigingen hetzelfde werk doen met minder handen. Door bedrijfsprocessen te automatiseren kan er een grote efficiëntieslag geslagen worden. Bijvoorbeeld door het mobiel invullen van formulieren, waardoor er in sommige gevallen tot 2 uur aan administratieve lasten per dag bespaard kan worden. Of door het automatisch genereren van slimme werkrooster, die rekening houden met locatie, beschikbaarheid en competenties van medewerkers, zodat er efficiënter met tijd omgegaan wordt. Dit zijn voorbeelden van de slimme automatisering oplossingen waarmee Totalmobile het werk makkelijker én leuker maakt.

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres