Junior Software Consultant

Eerst even voorstellen

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo’n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend, software bedrijf. Meer dan 250 organisaties en 200.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van onze software. Zoals TimEnterprise, krachtige en slimme software voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. En Totalmobile, een volledige “enterprise mobility” oplossing die mobile workforce management combineert met dynamische personeelsplanning en intelligente analyses om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij zoeken een starter die bij ons een vliegende start wil maken als jr. consultant! Je komt bij de meest diverse locaties om onze klanten op weg te helpen met de software van Aenova. Voor deze functie hoef je geen technische achtergrond te hebben.

Ben jij wie we zoeken?

Je bent een luisterend oor, adviseur, probleemoplosser en een graag geziene gast voor onze gebruikers. Je bent veel buiten de deur, maar als je op kantoor bent is het ook een feest. Als flexibele consultant geef je daarnaast trainingen, test je de software en kom je met eigen initiatieven ter verbetering van onze software en dienstverlening. Je helpt onze klanten bij het inrichten van de software en geeft uitleg over het gebruik hiervan.

Jij hebt...

✓ Een HBO-diploma (bij voorkeur in bedrijfseconomische / bedrijfskundige richting)
✓ Een beetje werkervaring, of geen werkervaring maar wilt die graag opdoen
✓ Een goede beheersing van de Nederlandse taal; schriftelijk én mondeling. Engels spreken is voldoende.
✓ Liefde voor software, of staat open voor een nieuwe liefde.

Ons aanbod

Naast een afwisselende baan in een sneakervriendelijke omgeving bieden we een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en een inspirerende werkplek aan de Delftse Schie. En natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Je krijgt eerst een interne opleiding en doet ervaring op bij onze support-afdeling. Ook ga je mee op bezoek bij klanten. Uiteindelijk ga je zelf de hort op om onze klanten te helpen.

Meer weten over de vacature?

bg_image

Eva van der Last
Directeur

Eva staat je graag te woord. Mail, neem contact op via LinkedIn of bel naar 015-2136144.

Stel je vragen aan Eva

Solliciteren?

bg_image

Daniëlle
Backoffice manager

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Mail je motivatie en cv naar Daniëlle. Vertel daarbij hoe werken bij Aenova bij gaat dragen aan jouw werkgeluk en waarom jij degene bent die onze producten naar een hoger niveau tilt. 

Solliciteren!