TimEnterprise Basis Training

Leer de basis in deze essentiële training.

Win tijd
Leer de basis
Werk sneller
Snel leren werken met TimEnterprise

Ben je nieuw met TimEnterprise en heb je een aantal vragen over onze software? Je kunt altijd op het klantenportaal een handleiding of één van onze andere documenten bekijken. Merk je dat je dat je toch nog veel op zoek bent naar de mogelijkheden, volg dan onze training en dan leren wij jou hoe je snel met TimEnterprise kunt werken. Haal meer waarde uit jouw tijd.

Leer in onze basis training hoe je nieuwe medewerkers aanmaakt, hoe je afdeling- en productstructuren toevoegt en hoe je contractduur en het bijhorende werkpatroon invoert. In deze training belichten we niet alleen de functionele kant van de software, maar gaan we ook in op de toepassing in de dagelijkse praktijk.

"Frank brengt rustig en duidelijk over wat er moet gebeuren en dat maakt de training succesvol"

Mathijs / Gemeente Roosendaal

Online of op locatie?

Online training

De basis training vindt online plaats en wordt op verschillende data gegeven. De online training hebben we verdeeld over 2 dagen, wij hebben gemerkt dat dit de focus verbetert. Klik op de knop hieronder om te bekijken wanneer wij een training organiseren. De online training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen en kost € 400,- per deelnemer. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Tim Basis Training


Wat leer ik tijdens de basis training?

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse praktijk en belichten de functionele kant van de software. Hierdoor beheers je na de training de basismogelijkheden, zoals onder meer het:

  • Aanmaken van nieuwe medewerkers
  • Aanmaken van nieuwe afdelings- en productstructuren
  • Beheren van medewerkers, afdelingslidmaatschappen en productdeelnames
  • Invoeren van een contractduur en het bijbehorende werkpatroon
  • Toevoegen van tarieven
  • Gebruik van productrubrieken en bezigheden
Is de basis training iets voor mij?

De training is bedoeld voor iedereen die met het programma TimEnterprise werkt of mensen aanstuurt die dit doen. TimEnterprise kan veel meer dan uren bijhouden. Heb je nog geen ervaring met Tim of wil je gewoon handiger worden met onze software? Dan is de basis training een goede start voor jou. Je hebt dan ook geen voorkennis nodig voor deze training. 

Van wie krijg ik de basis training?
Michiel van Aenova

Hi, mijn naam is Michiel. Mensen enthousiast aan de slag zien gaan met net opgedane kennis, daar word ik blij van! Voor mij is het belangrijk dat er tijdens een training ruimte is voor vragen, het (durven) maken van fouten en natuurlijk een gezellige sfeer. Waar mag ik jou mee helpen?

Michiel / Aenova

Veelgestelde vragen
Kan ik me voorbereiden op de training?

Dat kan. Wanneer je bent aangemeld voor de training ontvang je van onze trainers een casus. Je kunt de casus vast doornemen zodat je weet wat er tijdens de TimEnterprise training behandeld wordt. Wij raden dan ook aan om alvast vragen bij een onderwerpen die je lastig vindt op te schrijven. Wij sturen de casus maximaal 48 uur voordat de training begint naar jou toe.

Is de training interactief?

Ja zeker! Tijdens de training mogen er ten alle tijden vragen gesteld worden. Sterker nog, wij juichen het juist toe dat je vragen stelt. Op die manier kunnen wij erachter komen wat je precies wilt weten zodat we je nog beter kunnen helpen.

Leer ik tijdens de training over de laatste versie van TimEnterprise?

De handelingen die je in deze training leert zullen niet verouderen. Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste updates van TimEnterprise en kunnen je laten zien wat de nieuwe features zijn. Deze informatie kun je ook terug vinden op het klantenportaal.

Maakt het uit of TimEnterprise op SaaS of On-premise draait?

Dat maakt voor de training niets uit. De handelingen die je leert om sneller in TimEnterprise te werken zijn voor beide versies het zelfde. SaaS is wel een stuk handiger voor jouw collega’s op de IT-afdeling. Je kunt er altijd meer over lezen in onze factsheet.

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres