TIM 2018.2: Wat is er nieuw?

Er staat een nieuwe release van Tim klaar! Versie 2018.2 staat helemaal in het teken van gebruiksvriendelijkheid. De verbeterpunten komen dan ook rechtstreeks bij de kern vandaan, de gebruikers. In april heeft de Aenova klantendag plaats gevonden waarbij onze community zelf mag aangeven waar de software nog beter afgestemd kan worden op de dagelijkse gebruiker.

In deze versie zijn de drie klant-wensen verwerkt en natuurlijk ook de superwens. Ook heeft de IT afdeling hun focus gelegd op de digitale onkostenregistratie. In het onderstaande nieuwsbericht kun je lezen wat dit precies inhoud. Voor de echte Tim kenners kun je in het klantenportaal een complete gespecificeerde lijst bekijken.

Digitale onkostenregistratie

Het is nu mogelijk om digitaal een bon toe te voegen aan een onkostenregistratie. Je kunt heel gemakkelijk van een bon een foto maken en via de Web & App de foto van de bon toevoegen. We blijven ernaar streven om zo min mogelijk gebruik te maken van papier! Laten we dit een gezamenlijk doel maken.

Klantwens 1 – Geplande op te nemen plusuren ook zichtbaar in het verlofoverzicht.

Bij het verlofoverzicht wordt nu in een kolom “gepland” ook de geplande op te nemen plus uren getoond zodat het saldo van de medewerker een beter in beeld komt. Dit was overigens de populairste wens van de gebruiker op de klantendag.

Klantwens 2 – Widget voor houdbaarheid verlof.

We hebben een widget gemaakt die op het Dashboard geplaatst kan worden zodat je niet het gehele rapportage hoeft te openen. De widget geeft het totaal saldo weer maar ook het verlof dat in het huidige en het volgende jaar komt te vervallen.

Klantwens 3 – Downloaden conversiebestand vanuit serverconsole.

Omdat je zelf misschien niet altijd bij de server kan komen, hebben we voor supportdoeleinden nu ook mogelijk gemaakt om het conversiebestand vanuit het serverconsole te downloaden.

Superwens – Ondersteuning in de contractwissel assistent voor contractverlengingen.

Het is nu makkelijker om als applicatiebeheerder een tijdelijk contract te verlengen of aan te passen. Je kunt nu bij een tijdelijk contract de einddatum naar een nieuwe einddatum verzetten of helemaal weglaten.

Tim is gebruiksvriendelijk

Soms zijn het de kleine handelingen die ervoor zorgen dat iets heel gemakkelijk gaat. Het kunnen zoeken van productcodes in de rapportages, weeknummers in het jaaroverzicht en tooltips voor de knoppenbalk zijn ook toegevoegd aan versie 2018.2. Ook hebben berichtten nu een “gelezen” of “ongelezen” status voor een makkelijk overzicht.

Volledig nieuw voor ons, hebben wij een “interne klantwens” binnen gekregen. Op ons kantoor in Delft maken wij ook gebruik van Tim en onze collega gaf aan dat het gemakkelijk zou zijn als je in “urenbriefje” ook je saldo widget kon zien. Tenslotte, voor de Swing gebruikers, bij medewerkers die uit dienst treden wordt automatisch de licentie verwijderd. Bij Web & App wordt het account van die medewerker automatisch geblokkeerd.

Download hier de nieuwste versie van TimEnterprise en laat ons weten wat je ervan vindt.

#meerwaardeuittijd

 

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres