Widget: Verlof – Plus/min saldoverloop

Welke module in Tim?
Verlof

Welke rechten?
Alle medewerkers

In de widget Plus/min saldoverloop zie het verloop terug van de afgelopen periode. Wanneer je de lijn hovert, zie je het exacte aantal van de betreffende dag.

Ook is het mogelijk om te zoomen in de grafiek. Klik een sleep over de periode die beter in kaart wilt hebben en laat weer los.

Je ziet nu de geselecteerde periode in meer detail afgebeeld. Je kunt weer terug naar de volledige periode door op “Herstel zoom” te klikken.

In het tabblad registratie kun je de widget ook inzien vanuit het tabblad Registratie. Klik op de Plus/min knop en de widget wordt in het in het detailpanel getoond.